Cuma , Nisan 19 2024

FETHİYESPOR ARADIĞI GOL MAKİNASINI  BULDU…

Fethiyespor ligin en iyi golcülerinden Onur Garip iel 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Fethiyespor transfer çalışmalarını titiz ve dikkatli bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Şimdiye kadar takıma 8 futbolcuyu dahil eden Mustafa Ferizcan ve yönetimi son olarak da uzun zamandır aradığı forvet seçeneğini Kocaeli Birliksporun  başarılı stoperi Onur Garip’ten yana kullandı. Fethiyespor Kulüp Binasında kendisini 2 yıllık Fethiyespora bağlayan imzayı atan Onur Garip,  Fethiyesporu başarıya endeksli bir takım gördüğü için tercih ettiğini söyledi. Artık ligde Fethiyesporun başarısı için rakip ağları havalandıracağını söyleyen 27  yaşındaki golcü, İnşallah sezon sonunda taraftarımızı ve Fethiye halkını sevindiririz ifadelerini kullandı.

Sportif başarıya ulaşmak için yeni bir takım oluşturma çalışması içerisinde olduklarını söyleyen Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Cengiz Halis, “Uzun arayışlarımız sonrası aradığımız stoperi bulduk ve 2 yıllık sözleşme imzaladık. Onur ligin en iyi stoperleri arasında. Fethiyespora güzel hizmetlerinin olacağını düşünüyoruz. Fethiyesporu başarıya ulaştıracak kadroyu oluşturmak adına çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Ligdeki  bir çok kulübün de peşinde olduğu başarılı golcü futbola 2000 yılında Doyranspor’da başlayan 27 yaşındaki Onur, 2006’da Hacettepe’de profesyonel oldu. Ardından GençlerbirliğiFethiyesporKastamonusporŞanlıurfasporGaziosmanpaşaHatayspor ve Kırklarelispor‘da da görev yapan Onur Garip. kariyerinin son yılında 26 maçta 12 gol kaydederken tecrübeli oyuncu toplamda 223 resmi maçta 65 gol kaydetti.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …