Cumartesi , Nisan 20 2024

Fethiyespor Amedspor maçı için deplasmana gitti

2.Lig Beyaz Grup’ta Cuma mesaisinde Amed Sportif ile karşılaşacak Fethiyespor, Diyarbakır’a gol silahlarını götüremedi. Son antrenmanda sakatlanan Cemre Atmaca ile kart cezalısı Emir Gökçe bu maçta kadroda yer alamayacak. Fethiyespor’ da ayrıca kaleci Kubilay ve Bekir Ozan’da sakatlıkları nedeniyle en önemli deplasman maçında kadroda bulunmadığı öğrenildi.

Cuma günü deplasmanda Amed Sportif ile karşılaşacak Fethiyespor, uçakla Diyarbakır’a ulaşıp konakladığı otelde kampa çekildi. Başkan Okan Uysal yönetimindeki Fethiyespor kafilesinde sakat oyuncu Cemre Atmaca ile kart cezalısı Emir Gökçe’nin görev alanında Emre Balkı ile Oktay Pop’un Kubilay’ın yerinde kalede Ali Tokat, orta sahada da Hüseyin ve Nurettin’in görev alması bekleniyor. 25 kişilik Fethiyespor kafilesi yorucu bir uçak yolculuğunun ardından Diyarbakır’a ulaştı. Fethiyespor Başkanı Okan Uysal, futbolcuların moralinin iyi olduğunu, güçlü Amed Sportif karşısında iyi bir mücadele ortaya koyup puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi. Gol silahları olan Emir’ in dışında son antrenmanda sakatlanan Cemre’nin de kadroda bulunmaması nedeniyle teknik kadronun bu mevkilerde yeni alternatifler üreteceğine inandığını belirtti. Seyran Tepe Spor Tesislerinde saat 14.00’da oynanacak Amed Sportif Fethiyespor maçını BURAK ŞEKER, ABDULLAH UĞUR SARI ve ARİF DİLMEÇ hakem üçlüsü yönetecek. Fethiyespor’un Amed Sportif maçına  Ali Tokat, Mert Er Estik, Hakkı Can Aksu, Bayram Çetin, Selçuk Çalışır, Hüseyin Atalay, Nurettin Çağlar, Hüseyin Cihan Avcı, Eray Açıkgöz, Oktay Pop ve Aytaç Deniz on biriyle çıkması beklenirken Amed Sportif’in ise  Kurtuluş Yurt, Abdullah Çetin, Ercan Çapar, Koray Şanlı, Oğuz Çetinkaya, Mansur Çalar, Kamil İçer, Mehmet Sıddık İstemi, Şahin Şafakoğlu, Okan Dernek ve Deniz Naki on biriyle çıkması bekleniyor. Amed Sportif Fethiye’deki karşılaşmada Fethiyespor’u 3-1 mağlup etmişti.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …