Perşembe , Nisan 25 2024

Fethiye’de “Venedik Evleri”

Fethiye’de “Venedik Evleri” ile bilinen siteye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Yunus Polisler ve 1 tane narkotik köpeği tarafından operasyon düzenledi.

 

Fethiye’nin Foça Mahallesi 1033 Sokak’ta 1990’lı yıllarda “Venedik Evleri” adı altında yapımına başlanan ancak harabeye dönen binalar, evsiz vatandaşlar ve tinercilerin mekanı haline geldi. Geçtiğimiz haftalarda harabe halindeki evlerin bir tanesinde çıkan yangın, dikkatleri “Venedik Evleri” üzerine çekti. Binaların ahşap kapı ve pencereleri çürürken, kimi evlerin çatısı ise eski ve çökmek üzere. Çalış Plajı’na sadece 150 metre olan bu yer, geceleri ise hayalet site görünümünde.

 

Turizm ilçesinin göbeğinde hayalet site görünümüyle dikkat çeken “Venedik Evlerine” İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Ercan Bozlak’ın başında olduğu çok sayıda polis ekipleri ile Fethiye Zabıta ekibi operasyon düzenledi. Fethiye’nin huzuru ve güvenliği için yapılan operasyonda ‘Viski’ isminde narkotik köpeği de yer aldı. Polis ekipleri tek tek evlere girip arama yaparken bir kişi harabeye dönmüş evin içinde saklanırken bulundu. Gözaltına alınan şahıs emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

 

Operasyon sonrasında İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Ercan Bozlak, “Venedik Evleri”ne yapılan operasyonun Fethiye’nin huzuru için yapıldığını bildirdi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan metruk binalara yönelik operasyonların devam edeceği öğrenildi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …