Cuma , Nisan 19 2024

Fethiye’de sanat her an her yerde!

Fethiye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, 16 Temmuz-16 Ağustos tarihleri arasında sürecek olan etkinlikler, Göcek Kültür Merkezi’ndeki Karma Sergi ve Belediye Kent Orkestrası’nın FBKM’deki konseriyle başladı.  

Göcek Kültür Merkezi’ndeki Karma Sergi’ye yoğun katılım oldu. Serginin ardından FBKM’de Kent Orkestrası sahne aldı. Keyifli dakikaların yaşandığı konserde vatandaşlar şarkılara eşlik ederek, dans etti.

‘Mutlu insanların şehrinde sanat her an her yerde’ sloganıyla gerçekleşecek olan etkinlikler Fethiye’nin çeşitli bölgelerinde vatandaşlarla buluşacak.

Etkinliklerle ilgili açıklama yapan Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Müdürü Hakan Yurtseven şunları söyledi, “Fethiye Belediyesi olarak 16 Temmuz-16 Ağustos tarihleri arasında Mutlu İnsanların Şehrinde Sanat Her An Her Yerde sloganıyla etkinlikler gerçekleştireceğiz. Bugün ilk etkinliğimize Göcek Kültür Merkezi’nde Karma Sergi ile başladık. Saat 20.00 itibariyle de Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde kent orkestramızın sunacağı mini konserle devam edeceğiz. Bu etkinliklerimiz içerisinde vatandaşlarımıza özel sürprizlerimiz var. Örneğin, yarın Babadağ’a çıkacağız. Orada gün batımında yan flüt dinletisi olacak. Adından da anlaşılacağı üzere Sanat Her An Her Yerde ile Fethiye’deki vatandaşlarımızın karşısına her an her yerde çıkmak istiyoruz. Amacımız gelen katılım sağlayan misafirlerimize tatlı bir anı bırakmak için herkesi bekliyoruz”.

 

 

Etkinlikler devamı;

>18 Temmuz- FBKM-Akustik Fasıl- Çocuk Gözüyle Fethiye- Sergi (20.30-21.30)

>19 Temmuz- Paspatur -Mehteran (20.30-21.30)

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …