Cumartesi , Nisan 20 2024

Fethiye’de Aksesuar Mağazası Hizmete Açıldı

Dispanser Caddesi’nde “Gülşah” adı altında yeni bir ayakkabı, çanta ve aksesuar mağazası hizmete açıldı. Mağazada bilinen en kaliteli ayakkabı, çanta ve aksesuar çeşitleri bulunuyor.

İş yeri sahibi kadın girişimci Gülşah Yücel Yılmaz, Fethiyelilerin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek; “Gülşah ayakkabı, çanta, aksesuar mağazamıza gelenler bana göre en başta kaliteyi bulacaklar. Tüketicilerimizin istedikleri birçok şeyi bulabileceklerini düşünüyorum. Daha orjinal, daha model ürünler mağazamızda alıcılarını bekliyor” dedi.

Hafta sonu Dispanser Caddesi’nde açılışı  yapılan Gülşah ayakkabı, çanta, aksesuar mağazasının açılış kurdelesini Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ile işe yeri sahibi Gülşah Yücel Yılmaz kesti. Mağazanın açılışına çok sayıda davetli de katıldı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …