Perşembe , Nisan 25 2024

FETHİYE ZABITASINDAN FTSO’YA ZİYARET

Eylül ayının ilk haftasının Zabıta Haftası olması sebebiyle kutlamalar yapan Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yaptıkları kutlamalar kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Tufan Kaçar, zabıta ekipleri ile birlikte 6 Eylül Perşembe günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tufan, Meclis Üyesi ve FGB Şirketi Müdürü Selamettin Yılmaz ile bir araya geldi.

Eylül ayının ilk haftasının Zabıta Haftası olarak kutlandığını kaydeden Tufan Kaçar, “Bugün ilk olarak Atamızı huzuruna çıktık. Bağlılığımızı bildirdik. Fethiye huzurlu ise bize bayramdır” dedi.

Ziyaretleri için Kaçar’a ve ekibine teşekkür eden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Tufan Kaçar ve zabıta ekibinin haftasını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. Zabıtanın şehrin huzurunun sağlanmasında önemli bir etken olduğunu belirten Çıralı, Kurban Bayramı süresince ilçede yaşanan yoğunlukta zabıtanın öneminin daha da anlaşıldığını kaydetti. Çıralı, Fethiye Belediyesi Zabıta Ekiplerine Kurban Bayramı süresince gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı da ayrıca teşekkür etti.

Görüşmede bayram süresince yaşanan yoğunluk ve turizm bölgelerinde zabıtanın önemi üzerine görüşüldü. Fethiye Zabıta Müdürü Tufan Kaçar, Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları için hazırlıkların devam ettiğini ifade etti. FTSO Başkanı Osman Çıralı da 2020’da yapılan Dünya Hava Sporları Federasyonu tarafından Babadağ’da yapılacak 5.Dünya Hava Oyunları’nda zabıtaya daha çok görev düşeceğini kaydetti. 2020 yılında yüzlerce sporcunun Babadağ’dan uçmak ve yapılan uçuşları izlemek için geleceğini söyleyen Çıralı, Fethiye ve ülkemizin tanıtımı için çok büyük bir fırsat olan bu organizasyonun başarı ile sonuçlanması için Zabıta Ekiplerinin desteğini beklediklerini vurguladı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …