Perşembe , Mart 28 2024

Fethiye Ve Ölüdeniz Jandarmasından Tombala Baskını

Fethiye Ve Ölüdeniz Jandarmasından Tombala Baskını

Muğla’nın Fethiye ilçesinde jandarma tarafından yapılan baskında tombala oynadığı tespit edilen 57 kişi ve tombala oynatan 9 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Ölüdeniz Mahallesinde bulunan Hisarönü strajeti ve zeka oyunları geliştirme derneği adı altında kumar oynatıldığı bilgisine ulaşan Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı İstihbarat birimi ile Ölüdeniz Karakol Komutanlığına bağlı ekipler, Cumhuriyet Savcılığından aldığı arama kararı ile iş yerine baskın yaptı. Baskına Motorize Asayiş ekipleri, trafik timi, istihbarat ekipleri ve ölüdeniz jandarma ekipleri katıldı. Operasyonda tombala oyununda kullanılan tombala makinesi, pullar, görüntü cihazları ve ses cihazlarına el koyan ekipler, ‘tombala’ oynandığı tespit etti. Tombala baskınında kumar oynadıkları tespit edilen 57 kişi hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında 220 TL para cezası kesildi. 9 kişi içinde ‘Kumar oynatmak, kumar oynanması için yer temin etmek’ suçlaması ile adli işlem başlatıldı. Şahıslar jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …