Cuma , Nisan 19 2024

Fethiye Travel Turkey’de Yerini Aldı

7-10 Aralık 2017 tarihlerinde İzmir’de yapılacak Travel Turkey İzmir Fuarı’nda bölgemiz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının şirketi olan Fethiye Güç Birliği Şirketinin organizasyonuyla tanıtılacak.

Ankara ve Londra Fuarı gibi İzmir Travel Turkey Fuarının da başarıyla geçmesi için tüm hazırlıkları tamamlayan FTSO Yöneticileri, Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılarak bölgemizin tanıtımını yapmak üzere 7 Aralık Perşembe Günü sabah saatlerinde İzmir’e hareket ettiler.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, başarıyla tamamlanan Ankara ve Londra fuarlarından sonra Fethiye Güç Birliği Şirketi aracılığıyla Travel Turkey İzmir Fuarı’nın tüm organizasyonunu da üstlendi. 7-10 Aralık tarihinde İzmir’de yapılacak Travel Turkey İzmir Fuarı’nda İlçemiz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının şirketi olan Fethiye Güç Birliği Şirketinin organizasyonuyla tanıtılacak. Fuara ilk günden itibaren katılan FTSO Başkanı Akif Arıcan, Başkan Yardımcısı Günay Özütok’un yanı sıra 8 Aralık Cuma günü fuara katılacak olan FTSO yöneticileri ve meclis üyeleri Travel Turkey İzmir Fuarında bölgemizin tanıtımına destek verecek.

Travel Turkey İzmir Fuarında FTSO tarafından organize edilen kokteyl 8 Aralık Cuma Günü Saat 14.00’de yapılacak. Yoğun ilgi görmesi beklenen kokteyle başta Fethiye ve Muğla’dan çok sayıda turizmci ve siyasetçinin yanı sıra çok sayıda turizm profesyonelinin katılması bekleniyor.

Tanıtım çalışmalarında alternatif turizm öne çıkarılması amacıyla yamaç paraşütü başta olmak üzere doğa yürüyüşü, rüzgar sörfü gibi alternatif turizmin öne çıkarılması amaçlanıyor. Fotoğraf çektiren kişilerin uçuyormuş gibi görünmesini sağlayan yamaç paraşütü cut outu ve uçuş simülasyonu ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

FTSO Başkanı Akif Arıcan, İzmir’e hareket öncesi yaptığı açıklamada, özellikle Suriye savaşı ve terör olayları gerekçesiyle Avrupa ve İngiliz pazarında yaşanan düşüşün ardından yurt içi tanıtımı önemli bir konuma geldiğini belirterek bölgemizin tanıtımının daha etkili şekilde yapılması için çaba sarf ettiklerini dile getirdi. Ankara ve Londra’da yapılan fuarlar gibi Travel Turkey Fuarında da başarılı bir tanıtım çalışması yapılacağını belirten Arıcan “Bölgemizin en iyi şekilde tanıtılması için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Fuarda bölgemizin yerli turistler için daha cazip olduğunu anlatacağız. Onları tatil için bölgemiz tercih etmeye davet edeceğiz. Tatillerini bölgemizde geçirdikleri zaman neler yaşayacaklarını anlatacağız. Bunun için tanıtım materyallerimizi, promosyonlarımızı hazırladık. 2018 turizm sezonunun üyelerimiz başta olmak üzere tüm Fethiyeliler için iyi geçmesini diliyor ve bunun için çalışıyoruz.” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …