Perşembe , Nisan 25 2024

“Fethiye Sana Emanet Karaca Oğlum”

CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri, ev toplantıları ve mahalle mitingleriyle sürdürüyor. Yerel seçimlere birkaç gün kala hız kesmeden ziyaretlerini sürdüren Karaca ve ekibi halktan gördüğü ilgi karşısında memnun kalırken, ziyarette yaşlı bir vatandaşın Karaca ile kucaklaşması duygusal sahneler yaşanmasına sebep oldu. Gözyaşlarına engel olamayan yaşlı adamı Alim Karaca sarılarak teselli etti.

“SENİN GİBİ DÜRÜSTÜ KALMADI ARTIK, FETHİYE SANA EMANET KARACA OĞLUM”

“Yıllardır Fethiye’de yaşadığını” ifade eden yaşlı adam; “temiz, dürüst, doğru siyasetçi günümüzde nerdeyse hiç kalmadı. Sizin isminizi Kumluova’dan beri duyuyorum. Nasıl bir insan, nasıl bir yönetici olduğunuzu hep anlatıyorlar. Fethiye’ye aday olduğunuzu duyunca çok sevindim. Dürüstlüğünüzden ve doğruluğunuzdan vazgeçmediğiniz için, karakterinizi değiştirmediğiniz için tebrik ederim. Öğrencilere verdiğiniz burs için, Fethiye’ye ücretsiz öğrenci taşıdığınız için Allah sizden razı olsun. Ben sizi görünce bunun için duygulandım. Yaşım sizden büyük olsa da, memleket ve Fethiye adına geleceğe dair umudum oldunuz. Bu yüzden kendimi tutamadım, ağladım.” şeklinde konuştu.

Yaşlı vatandaşa cevaben Alim Karaca; “ben aile terbiyesi gereği, gelenek ve göreneklerimize göre doğruluktan ve dürüstlükten bugüne kadar ödün vermedim, bundan sonra da vermem. Ben sadece olması gerekeni yapıyorum.” diyerek yaşlı adam ile vedalaşırken, seçimden sonra yine görüşme sözü verdi.

ALİM KARACA : DESTEK HALKIMIZDAN, HİZMET BİZDEN

Ziyaretlerinde görüştüğü esnaflara “Fethiye’nin sorunlarına hakim olduklarını, 1 Nisan’dan itibaren kolları hemen sıvayacaklarını” söyleyen Karaca, “destek halkımızdan, hizmet bizden” şeklinde konuştu.

Esnaf ziyaretleri sırasında kendisine yöneltilen çeşitli sorulara cevaben; “Projelerimizi, halkımıza sorarak, iş çevrelerine, sivil toplum örgütlerine, üniversite camiasına danışarak hazırladık. Bizce Fethiye’nin en önemli problemlerinin başında trafik, ulaşım ve otopark konusu geliyor. Yeni yol ve kavşak düzenlemeleri, yeni otoparklar, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla önümüzdeki dönem Fethiye halkı daha rahat edecek.

Ayrıca, Fethiye’nin özellikle giriş ve çıkışları şehrin aynası olacak. Arıtma tesisi nedeniyle halkımız kokudan rahatsız olmayacak. Arıtılan su, yeşil alanların sulanmasında kullanılacak. Altyapı için çalışmalara hemen başlanacak. Fethiye’de artık dönemsel turizm değil, 12 ay boyunca turizm yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Fethiye’ye 350 milyon liralık bütçe ayrıldı, Fethiye Belediyesi olarak biz de 250 milyon liralık bir bütçeyle toplamda 600 milyon liralık bir bütçeye ulaşıyoruz.

Fethiye’yi birkaç siyasi şahsiyet ve bürokrat yönetmeyecek. Şehrimizi ortak akıl ve uzlaşmayla yöneteceğiz. Halkın taleplerini asla kulak ardı etmeyeceğiz. Belediyede belirli günlerde “halk günü” yapacağız ve vatandaşlarımız benimle doğrudan görüşebilecekler.

Ücretsiz halk plajları açacağız. Dar bütçeli vatandaşlarımız deniz keyfinden, sahil keyfinden mahrum kalmayacaklar.

31 Mart’a kadar CHP’nin Belediye Başkan adayıyım, fakat seçimleri zaferle kazanmamızın ardından, 1 Nisan’dan itibaren, parti rozetimi çıkartıp, herkesin başkanı olacağım” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …