Cumartesi , Nisan 20 2024

Fethiye iş dünyasından genç simalar buluştu

Fethiye iş dünyasına taze bir nefes olarak adlandırılan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi.Fethiye iş dünyasından genç simaların buluştuğu dernek üyeleri amaçlarını milli ve manevi değerleri esas alarak huzur ve refahın geliştirilmesine hizmet olduğu bildirildi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği yönetim kurulu Abuzer Kartal, İsa Baltacı, Ali Seyda Kıvrak, Muhammed Çobanoğlu, Abdülgaffur Toğluk, İbrahim Kurt, Metin Yalçınsoy, Sebahattin Tetik, Mustafa Toka, Oğuz Türk, Mehmet Sivri, Eşref Kısa, Serkan Deveci, İbrahim Gül Çiçek, Metin Torbalıoğlu ve adnan erol’dan oluşurken toplantıya Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği aydın şube yöneticileri de katıldı. Toplantının amacı hakkında bilgi aktaran yönetim kurulu üyesi Mustafa Toka Fethiye Şubesi olarak önümüzdeki günlerde örgütleneceğiz dedi. Toka, “çok yakın bir tarihte şubesini açacağımız Fethiye TÜMSİAD olarak Muğla ili ve ilçelerindeki kobiler ile ortak hareket ederek, bölgedeki iş potansiyelini geliştirmek, bu amaç doğrultusunda iş istihdamı sağlamak, yaptığımız ve yapacak olduğumuz etkinlikle sayesinde kobileri ve iş adamlarını ticaret hayatlarında ileri taşımaktır” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …