Perşembe , Nisan 18 2024

Fethiye Emitt Fuarı’na Hazır

Fethiye Turizm Konseyi, EMİTT Fuarı hazırlıklarında gelinen son noktayı değerlendirdi. Toplantıda ayrıca Moskova ve Berlin fuarlarına katılım da ele alındı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın sekretaryasını yürüttüğü Fethiye Turizm Konseyi, 15 Ocak Salı günü Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mete Atay’ın başkanlığında toplandı. Toplantıya, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, FTSO Başkan Yardımcısı ve Çalış-Der Başkanı Mete Ay, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Danışmanı Mehmet Eskici, TURSAB Batı Akdeniz YTK Başkanı Özgen Uysal, FTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Göcek Kültür ve Turizm Derneği adına Ramazan Dim, Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, YDA Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Müdürü Orçun Songur, FETAV adına Şemsi Toprak ve Süleyman Kaya katıldı.

Fethiye Turizm Konseyi toplantısında 31 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek EMİTT Fuarı için Fethiye Belediyesi tarafından yapılan hazırlıklara ilişkin Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, Konsey üyelerine bilgi verdi. EMITT için hazırlanan Fethiye standının görsellerinin de paylaşıldığı toplantıda stanta ilişkin Konsey üyelerinin görüş ve önerileri alındı.  Konsey üyeleri, tam kadro olarak EMITT fuarında yer alınması konusunda görüş bildirdi ve fuarın başarılı geçmesi için her kurumun üzerine düşeni en iyi şekilde yapacağını dile getirdiler. Toplantıda ayrıca Moskova ve Berlin fuarlarına katılım konusu da değerlendirildi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …