Cuma , Nisan 19 2024

FETHİYE BERLİN FUARINDA TANITILACAK

FETHİYE ALMANYA PAZARINDA DA TANITILACAK

8-12 Mart tarihlerinde Almanya’nın Berlin kentinde yapılacak ITB Berlin Fuarı’nda Fethiye’nin de tanıtılacağı bildirildi. Alman pazarındaki olumsuzlukların giderilmesi için fuarın bir fırsat olduğunu belirten Fethiyeli turizmciler, bu fuarda Fethiye’yi tanıtmak için kolları sıvadılar. TURSAB Batı Akdeniz Bölgesel Yürütme Kurulu’nda yapılan toplantı da, fuarın hazırlıkları görüşüldü.

TURSAB’taki toplantıya Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, TURSAB Batı Akdeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Süleyman Kaya, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mümtaz Kökten, Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, FETOB Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Argın ile diğer yetkililer katıldı. Toplantı ile ilgili olarak gazetecilere açıklamalarda bulunan Bülent Uysal, Fethiye’nin Berlin Fuarı’nda tanıtılacağını söyleyerek, “8-12 Mart tarihleri arasında Berlin Fuarı var. Fethiye Turizm Komisyonu olarak burada biz iki arkadaşımızı görevlendirme yaptık. Berlin’de Fethiye’yi Mustafa Argın ile Mehmet Biçer arkadaşımız temsil edecek. Fethiye’yi en güzel şekilde Berlin Fuarı’nda temsil etmeye çalışacağız” dedi. Uysal, ayrıca Travel Eksport Ankara Fuarı hazırlıklarını da yürüttüklerini söyleyerek, “ Bu fuara da katılıp Fethiye’yi yerli turizmde tanıtmaya çalışacağız. Özellikle Almanya-Berlin Fuarı’nda İlçe Turizm Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu broşürleri dağıtacağız. Berlin’e bunları götüreceğiz. İlk rezervasyonlardan Almanya pazarında özellikle yüzde 45-50’lere varan bir düşüş var. Umarım bunu önümüzdeki dönemlerde bu fuar vasıtasıyla da  kapatırız. Geçen seneki sayıları yakalarız. Ama ilk veriler Almanya ile çok olumlu değil” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …