Cuma , Mart 29 2024

Fenerbahçeli Şener, Başkan Saatcı’yı ziyaret etti.

Fenerbahçeli Şener Özbayraklı, tatil için geldiği Fethiye’de Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etti. Aynı zamanda Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Başkan Saatcı’yla samimi bir sohbet gerçekleştiren Özbayraklı, “Behçet Başkanımız bizim ağabeyimiz. Her zaman yanımızda. İyi bir Fenerbahçeli. Fethiye’de nereye gitsem, ne kadar çok sevildiğine şahit oldum. İnşallah bu sezon İstanbul’a kendisini bekliyoruz” dedi.

Şener Özbayraklı’yı makamında ağırlayan Başkan Saatcı, “Şener bizim iyi topçularımızdan bir tanesi. Kendisini kardeşim olarak görürüm. Bir vefa duygusuyla, tatil yaptığı yerden çıkıp bizleri ziyaret etmeye geldi. Bu da aramızdaki samimiyeti ve fedakarlığı gösteriyor. Şener deyince bizim için yüreğini ortaya koyan, takım için tüm gücünü harcayan bir arkadaşımız olarak aklımıza geliyor. Kötü bir sezon geçirdik ama kritik maçlarda Şener’in yapmış olduğu asistler sayesinde çok maç kazandık.  Önümüzdeki yıl Aykut hocanın geliyor olması, yeni transferlerle ve Ali Koç’un isminin zikrediliyor olması inanıyorum ki, kulübümüzde yaşanan kopukların güçlenmesini sağlayacaktır. 50 bin kadının geldiği stada şimdi 15 bin oynuyoruz. İnşallah o eski havayı yakalayacağız” dedi.

Tatilin bahane olduğunu, Fethiye’ye Behçet başkana ziyaret için geldiğini söyleyen Şener Özbayraklı, “Başkanımın bizler ve Fenerbahçe için iyi dilekleri var. Başkanımı mutlu ettiysek, biz de mutluyuz. Bize duaları yeter” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …