Perşembe , Nisan 18 2024

FEMDER Üyeleri Bir Araya Geldi

 

Fethiye Emlakçılar Derneği (FEMDER) üyeleri geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlemiş oldukları kahvaltı etkinliğinde bir araya geldiler. 2. Karagözler Mahallesi Yengeç restoranda düzenlenen kahvaltı etkinliğine; Muğla Emlakçılar Derneği Başkanı Ziya Ercan, Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri ile Fethiye’deki Emlak kuruluşlarının temsilcileri katıldılar.

Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz düzenlemiş olduğu etkinlik ile ilgili yapmış olduğu konuşmada  “Öncelikle Fethiyeli Emlakçılar olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’de düzenlemiş olduğu Zeytin Dalı Harekatını destekliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan Rahmet gazilerimize ise acil şifalar diliyoruz. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına Fethiye’deki emlak sektörünün değerli temsilcileri ile kahvaltı etkinliğinde bir araya geldik. Etkinliğimize Muğla Emlakçılar Derneği Başkanı Ziya Ercan’da katıldı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Dayanışmayı ve kaynaşmayı arttırmak, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Katılımdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  Muğla Emlakçılar Derneği Başkanı Ziya Ercan’da konuşmasında; Mesleki Yeterlilik Kurumunun emlak danışmanlarını ilgilendiren düzenlemeler ile Muğla Emlakçılar Odasının kuruluş süreci hakkında bilgilendirmede bulundu. Ercan konuşmasında;  Bakanlıkça tartışmaya acılan ve emlakçıların yıllardır beklediği taşınmaz ticareti aracılık yönetmeliği ile ilgili  konularındaki gelişmeleri anlattı.

Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz’da konuşmasında “Femder’in yakında çıkarmış olacağı Fethiye Emlak İnşaat Sektör Dergisi ile Fethiye’nin yerel emlak sitesi www.fethiyemlakilanlari.com hakkında bilgilendirmede bulundu. Etkinlik hatıra olarak toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …