Perşembe , Mart 28 2024

“Esnaf Hastanesi aileleri sevindirdi”

Birçok sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattı. Esnaf Hastanesi tarafından her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak verilen erzak yardımına bu yıl da devam ediliyor. Fethiye Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı’na kayıtlı olan ihtiyaç sahiplerine 100 adet gıda yardım paketi dağıtıldı. İhtiyaç sahipleri yerinde ziyaret edilerek hastane personeli tarafından yardım paketleri kendilerine teslim etti.

Temel ihtiyaç malzemeleri, maneviyatın en güçlü hissedildiği birlik ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini bir nebzede olsa rahatlatmak amacıyla yardım paketlerinde yer aldı.

İhtiyaç sahiplerini tek tek evlerinde ziyaret eden Esnaf Hastanesi yetkilileri “maddi durumu olmayan ailelerimizin sofrasında bizimde katkımız olması için gayret göstermekteyiz. Amacımız insanlarımızın evinde çorba kaynaması için katkıda bulunmaktır. Bu projenin kalıcı hale gelmesini sağlayarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …