Perşembe , Nisan 25 2024

ESKİ OYUNCULAR İLE YOLLAR AYRILIYOR…

 

Fethiyespor yeni yönetimi geçen yılki kadroda bulunan futbolcularla birer birer görüşerek yollarını ayırıyor. İç transferde kaptan Merter, Aytaç Deniz, Bekir Ozan Has  ve Nurettin Çağlar ile görüşen Fethiyespor transfer komitesi üyeleri bu futbolcularla yeni sezonda beraber olamayacaklarını belirtip, kendilerine kulüp bulmaları istendi.

Spor Toto 2. Ligde bu yıl iddialı bir kadro oluşturmayı hedefleyen Fethiyespor yönetimi, geçen yılki  kadroda bulunan futbolcularla görüşüp, helalleşerek, yollarını ayırıyor.İlk olarak Kaptan Merter, Aytaç Deniz, Nurettin Çağlar ve Bekir Ozan Has ile görüşen Fethiyespor transfer komitesi üyeleri yeni sezonda beraber olamayacaklarını belirterek kendilerine kulüp bulmalarını istedi. Bekir Ozan Has’ın Yeni Bursa spor ile anlaşmaya vardığı ileri sürülürken, Merter, Aytaç Deniz,Bekir Ozan Has  ve Nurattin Çağlar’ın ise bazı kulüpler ile temasa geçtikleri öğrenildi.

Fethiyespor transfer komitesi dış transferde ise Teknik Direktör Eser Kardeşler’in raporu doğrultusunda süper lig ve PTT 1. Lig de top koşturan futbolcularla temas halinde oldukları öğrenildi.Transfer komitesinin Ankara, İzmir ve İstanbul’da planlanan transferleri gerçekleştirmeye çalıştıkları öğrenildi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …