Cuma , Nisan 19 2024

“En Başarılı Takım” Ödülünü Aldı

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı tarafından, Muğla CNS tesislerinde gerçekleştirilen ödül töreninde Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 2018 – 2019 sezonunda “Muğla il genelindeki en başarılı takım” seçildi. Ödülü Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Belediyespor Genel Sekreteri Yavuz Topateş’e takdim etti.

Yoğun katılım ile gerçekleşen ödül töreninde Muğla’nın 13 ilçesindeki çeşitli spor kulüplerine ve sporculara farklı kategorilerde ödül verildi. Ödül törenine Muğla Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Olcay, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlban, il protokolü ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Ödül töreninde halen Türkiye Basketbol Liginin (TBL) lideri olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u Kulüp Genel Sekreteri Yavuz Topateş temsil etti.

Avrupa Güreş Şampiyonu Fethiyeli Süleyman Atlı da, ödül töreninde “en başarılı sporcu” ödülünü, Muğla Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Olcay’ın elinden aldı.

Ödül töreninde “asıl hedeflerinin lig şampiyonluğu olmadığını, Belediye olarak öncelikle Fethiye’yi bir spor kenti yapmayı, Fethiye’de yaşayan gençleri çeşitli zararlı  alışkanlıklardan korumayı, şehir genelindeki spor tesislerini sayıca çoğaltmayı ve tesislerin kalitesini artırmayı hedeflediklerini” ifade eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Genel Sekreteri Yavuz Topateş, “zaten bunları gerçekleştirdiğimizde sportif başarı da kendiliğinden gelecektir” şeklinde konuştu.

Kulübün bu noktaya gelmesinde bugüne dek emeği geçen herkese teşekkür eden Topateş, “ödülü Fethiye Belediyespor’a gönül vermiş herkes adına aldığını” vurguladı.  Genel Sekreter Topateş; “tabii ki Fethiye Belediyespor basketbol takımımızın nihaî hedefi ING Basketbol Süper Ligi’dir. Takımımız bu nihaî hedefe doğru adım adım ilerlerken, Muğla ilinin en başarılı takımı ödülüne layık görülmek, takımımıza ekstra bir motivasyon sağladı. Muğla kısa zamanda önemli bir basketbol kentine dönüşebilecek potansiyele sahip bir şehirdir. Belediyespor basketbol takımımızın süper lige çıkmasıyla birlikte, şehrimize Galatasaray, Fenerbahçe, Anadolu Efes, Darüşşafaka, Karşıyaka gibi takımların ve taraftarlarının gelmesi özellikle kış aylarında bölgemize dinamizm getirecek, sadece Fethiye değil, Bodrum, Marmaris gibi ilçelerimizde de spor turizmi ekonomisini  geliştirecektir.” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …