Cuma , Mart 29 2024

Emlakçılar Derneği’nden FTSO’ya Ziyaret

Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz ve dernek üyeleri Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek yeni yönetimi tebrik etti. Serdar Oğuz, bundan sonraki dönemde FTSO ile işbirliği içinde çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi. Dernek üyeleri Osman Çıralı’nın doğum gününü de bir pasta ile kutladı.

Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek üyesi emlakçılar 11 Nisan Çarşamba günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek yeni Oda yönetimine başarılar diledi. Dernek üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İbrahim Erdem ve Meclis Divanı Kâtip Üyesi Akif Milaslıoğlu tarafından karşılandı.

Osman Çıralı ve Mustafa Büyükteke’yi yeni görevlerinden ötürü tebrik eden Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, yeni dönemde FTSO ile birlikte çalışmaktan, projeler hayata geçirmekten memnuniyet duyacaklarını belirtti. Serdar Oğuz, Osman Çıralı’ya ekibinde ve yönetim kadrosunda emlakçı üyelere yer verdiği için de ayrıca teşekkür etti.

Ziyaretleri ve iyi temennileri için Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz’a ve üyelerine teşekkür eden Osman Çıralı, “Paylaşımcı bir yönetim olacağız dedik. Bu sözümüzün arkasındayız. Başta belediyemiz olmak üzere kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalışmak bir eksiğimizdi. Bundan sonraki dönemde kurum ve kuruluşlarla, paydaşlarımızla işbirliği içinde çalışmaya özen göstereceğiz.” dedi.

11 Nisan’ın Osman Çıralı’nın doğum günü olması sebebiyle bu ince detayı da atlamayan Fethiye Emlakçılar Derneği, Çıralı’nın doğum gününü bir pasta ile kutladı.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …