Perşembe , Nisan 18 2024

DİREĞE ÇARPARAK DURABİLDİ

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde direksiyon hakimiyetini kaybeden bayan sürücü kontrolden çıkan aracı neredeyse dükkanlara giriyordu. Direğe çarparak durabilen araçtaki bayan sürücü ile yolcu olarak bulunan bayan arkadaşı yaralı olarak acil ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Fethiye’de dün akşam saat 21:30 sıralarında Serpil E. (54)’nin kullandığı 48 FB 755 plakalı otomobil, Atatürk Caddesi’nden Çarşı Caddesi’ne Kandönmezler Kavşağı’ndan döndüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip, yol kenarındaki direğe çarptı. Kaza da yaralanan bayan sürücü Serpil E. İle yanında bulunan arkadaşı Aysel Y. yaralandılar. Çevredeki vatandaşların polis ve 112 acil ambulanstan yardım istemelerinin ardından, kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı bayanlara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdılar.

Kaza ile ilgili soruşturmayı Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri sürdürürken, çevredeki vatandaşlar, “Otomobil eğer direğe çarpmasaydı, mutlaka dükkanlara girebilirdi. Sürücü ve yanındaki arkadaşını Allah korudu” diye konuştular.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …