Perşembe , Nisan 25 2024

Deniz Ticaret Odası Londra Boat Showda

 

10-14 Ocak 2018 tarihleri arasında devam eden Londra Boat Show fuarına IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi koordinesinde çeşitli firmalar ile birlikte katılım sağlanmıştır. IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesini temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şaban Arıkan ve Şube Müdürü Sayın Bülent Telli katılmıştır.

Söz konusu Boat Show’a D-Marin, Ece Marina, Doğu Akdeniz Marinaları, Setur Marina, Teos Marina, Pal Marina gibi marinalarının yanı sıra, Boat Trip Turkey, Ege Yat Hizmetleri, Galeo Yachting, Karayel Yatçılık, Salmakis Turizm, Steelbird Sailing, gibi Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ki denizcilik firmaları da katılım göstermiştir.

Fuarın ilk gününde IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi’nin hazırladığı tanıtım kataloglarını inceleyen katılımcılar, bölge hakkında detaylı bilgilere ulaştıklarını, etkili ve görsel açıdan dolu bir tanıtım kataloğu hazırlandığı geri bildirimlerini belirtmişlerdir.

Türkiye’nin coğrafi güzelliklerini çok beğendiklerini dile getiren Londra Boat Show katılımcıları, ziyaretçileri ve tekne sahipleri, Türkiye’ye gelmek istediklerini bildirmiş ve Türkiye’deki marinalar hakkında bilgi almışlardır.

IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şaban Arıkan, “İngiltere bizim açımızdan önemli bir turizm pazarı, özellikle bölgemiz deniz turizmi potansiyeline baktığımız zaman İngiltere’nin bölgemiz turizm gelirlerinde büyük yer ettiğini söyleyebiliriz. Londra Boat Show’a katılarak burada ki ilişkilerimizi hem sıcak tutuyor hem de bütün üyelerimize yeni pazarlar oluşturmayı hedefliyoruz. Ayrıca buradaki diğer katılımcılara da Türkiye’yi ve bölgemizi tanıtarak faydalı olmayı amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …