Perşembe , Mart 28 2024

Denetimli Serbestlik Toplantısı Yapıldı

Fethiye Denetimli Serbestlik Kurulunun Temmuz ayı toplantısı Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde yapıldı.

Fethiye Denetimli Serbestlik Kurulu’nun Temmuz ayı olağan toplantısına 25 Temmuz Çarşamba günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliği yaptı. Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker’in başkanlığından toplanan komisyonda, Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce, 1 aylık çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile İŞKUR işbirliğinde düzenlenen KOSGEB eğitimine katılarak girişimcilik sertifikası almaya hak kazana kişilere sertifikaları verildi.

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, kurul toplantılarının kurul üyesi kurum ve kuruşların ev sahipliğinde yapıldığını belirterek ev sahipliği yaptıkları için FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya teşekkür etti. Çıralı, ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti ve gerekirse kurulun tüm toplantılarına ev sahipliği yapabileceklerini söyledi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …