Cuma , Nisan 19 2024

Demir; “Fethiye’de İttifak Yok”

Cumhuriyet Halk Partisi eski ilçe başkanı adaylarından Mehmet Demir; CHP Fethiye Belediye başkanlığı adaylığı ile ilgili Mehmet Demir; CHP içersinde siyasi çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmekteyim. Ama son dönemlerde bazı sosyal medya, haber sitelerinde ve gazetelerde çıkan haberlerin kabul edilemez olduğunu gördüğüm için bu açıklamaları yapmak durumunda kaldığını belirti.                                                                                                                                                                           Demir, “Fethiye’miz başta olmak üzere Muğla’da 13 ilçede partimizin belediye başkan adayı çıkarılması ile ilgili çalışmalar yapmaktayız. 26 Ocak 2019 tarihinde de Fethiye, Bodrum, Marmaris ve Seydikemer adaylarımız açıklanacaktır. 13 ilçenin 13’ünde aday çıkaracağız. Bundan hiç kimsenin bir kuşkusu olmasın. CHP’nin ne kadar köklü bir parti olduğunu herkes görecektir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) içerisinde mücadelenin parti için yapıldığının altı çizilmesi gerektiğini ,ama bazı kişiler tarafından CHP’nin yıpratılmak için algı operasyonu yaptırdığını görmemek mümkün değil diyen Eski CHP İlçe Başkan Adayı Mehmet Demir, “Fethiye’miz başta olmak üzere Muğla’da 13 ilçede partimizin belediye başkan adayı çıkarılması ile ilgili çalışmalar yapmaktayım. CHP genel merkezi ile irtibat halindeyim. Bu konu ile ilgili CHP Muğla milletvekillerimiz ve Muğla Büyük Şehir Belediye başkanımız başta olmak üzere partimizin ileri gelenleri ile diyalog halindeyim. Şu ana kadar partimiz 9 ilçede belediye başkan adaylarını açıkladı. 26 Ocak 2018 tarihinde de Fethiye, Bodrum, Marmaris ve Seydikemer adaylarımız açıklanacaktır. 13 ilçenin 13’ünde aday çıkaracağız. Bundan hiç kimsenin bir kuşkusu olmasın. CHP’nin ne kadar köklü bir parti olduğunu herkes görecektir” dedi.

“KESİNLİKLE FETHİYE’DE BİR İTTİFAK DÜŞÜNMÜYORUZ”

Bizim amacımız partimizin zor günlerinde de yayında olmaktan geçer diyen  Demir “Fethiye’de 3 tane birbirinden değerli aday adayımız var. Adaylarımızın sonuna kadar arkasındayız. İttifak diye bir şey düşünmüyoruz ve ittifakında olacağını ummuyoruz. Partimizin Fethiye’de 44 bin civarında oyu vardır. İYİ partinin ise 19 bin oyu bulunmakta. Anlaşılacağı üzerine oyu az olan oyu çok olana destek verir. İttifak olacaksa İYİ parti CHP’ye destek vermelidir. Oyu çok olan oyu az olana ittifak olamaz. Tam tersi oyu az olan oyu çok olana ittifak olur” dedi.

“CHP’li HEYET ANKARA’YA GİDİYOR”

Buradaki yaşam ve particiliğin daha iyi anlaşılması için Ankara gideceklerini belirten Mehmet Demir “Bir heyet oluşturduk. 23 Ocak’ta Ankara’da olacağız. CHP genel merkezinden bir randevu aldık. CHP’nin genel başkan yardımcıları ile bu konuyu görüşeceğiz. Fethiye’de 25 yıllık özlemi kendi içimizden birinin belediye başkanı adayı gösterilmesiyle başaracağımızı ve belediye başkanlığını kazanacağımızı anlatacağız. CHP Fethiye Belediye başkanlığını kendi adayımız ile çok rahat bir şekilde  kazanacağız. Bu konuda inancımız sonsuzdur. CHP içersinde birlik ve beraberlik tamdır. Asparagas  haberler çıkararak kamuoyu oluşturmak isteyen bazı  güçlerin planları bu sefer başarısız olacak ve hüsrana uğrayacaklardır. Seçim kazanmak için CHP’nin seçmenin oylarına ihtiyaç duyanlar varken kendi seçmenimizin bize oy vermesi için kendi adayımızın olmasının zorunlu olduğunu genel merkezimize anlatacağız.Olaki ikna edemez isek gelecekte Fethiye CHP’nin kalesi olmaktan çıkacak bir parti olmaması için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz ve kendi adayımızın açıklanacağı müjdesi ile Fethiye’ye geleceğiz.” dedi.

CHP Fethiye ilçe teşkilatı içersinde başarılı çalışmalar yapan ve partililer tarafından sevilen sayılan Mehmet Demir, asparagas  haberler çıkararak kamuoyu oluşturmak isteyen bazı  güçlerin planları bu sefer başarısız olacak ve hüsrana uğrayacaklardır, dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …