Salı , Nisan 23 2024

Demir, CHP Fethiye İlçe Başkanlığına Aday Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığının olağan kongresi 28 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Kongrede öncesi Fethiye İlçe Başkanlığı’na gelerek adaylığını açıklayan Mehmet Demir; “Partili partisiz ekip arkadaşlarımla bu yola çıkmaya karar verdik. Yeni arkadaşlarımızla CHP Fethiye İlçe Teşkilatı olarak yeni bir temiz sayfa açmak istiyoruz. Parti içindeki küskünleri barıştırmak, birlik ve beraberliği sağlamak, gelecekte söz sahibi olmak, temiz bir sayfa açmak için yola çıktık” dedi.

400’ü aşkın delegenin oy kullanacağı seçimlerde Demir CHP ilçe binasına gelerek adaylığını açıkladı. Demir yaptığı kısa açıklamada; “Buraya gelerek bizlere desteklerini esirgemeyen yanımızda olan herkese teşekkür ederek başlıyorum. Partili partisiz ekip arkadaşlarımla bu yola çıkmaya karar verdik. Yeni arkadaşlarımızla CHP Fethiye İlçe Teşkilatı olarak yeni bir temiz sayfa açmak istiyoruz. Parti içindeki küskünleri barıştırmak, birlik ve beraberliği sağlamak, gelecekte söz sahibi olmak, temiz bir sayfa açmak için yola çıktık. Vaziyeti idare eden değil, üreten, çalışan, halka günlük hayatta dokunan bir yol çizmek, CHP’yi Fethiye de hak ettiği yere taşımak için aday olduk. Büyük umutlarla, birlik beraberlik içinde geleceğimize yön vereceğiz. Kazanan CHP olsun istiyor, bütün Atatürkçü partili arkadaşlarımızdan destek bekliyoruz. CHP Fethiye Birlik Hareketi olarak seçimlere katılıyoruz “dedi.

Öte yandan; Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Kongresinde mevcut başkan Av. Ali Özgür Kullukçu, ADD Fethiye İlçe Başkanı Haydar Murat Topçu’dan 3. Aday da iş adamı ve siyasetçi Mehmet Demir oldu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …