Cuma , Nisan 19 2024

Dayanışma ve Kaynaşma Yemeğinde Bir Araya Geldiler

 

2’nci Lig Büyük Erkekler Basketbol B grubunda mücadele eden Fethiye Belediyespor oyuncuları, teknik kadrosu ve yöneticileri Pazar günü oynayacakları lider Vestel Manisa müsabakası öncesi dayanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Sezai’nin Yeri Restoranda düzenlenen yemeğe Fethiye Belediyespor Kulüp Başkanı Hakan Tufan ve yöneticiler de katılırken, oyuncular sezon sonunda Fethiye Belediyespor Basket takımını bir üst lige çıkarma sözü verdiler.

Ligin ikinci bölümünün ilk maçında Pazar günü lider Vestel Manisa’yı konuk edeceklerini söyleyen Fethiye Belediyespor Kulübü Başkanı Hakan Tufan, “Ligin ilk devresini 3’üncü sırada kapattık. 2’nci yarıya başlamadan önce takımımıza moral ve motivasyon olması amacıyla bir yemek tertip ettik. 2’nci yarının ilk maçında lider Vestel Manisa ile karşılaşacağız. Takımıza devre arası dahil olan oyuncularımız var.  İnşallah ligin 2’nci devresi daha başarılı olacağız” diye konuştu.

Takımın başına yeni getirilen Baş antrenör Sait Çalışır ise, “Çok güzel bir takımın başına geldim. Oyuncularımın hepsi birbirinden mükemmel insanlar. Pazar günü kendi sahamızda lider Vestel Manisa takımını konuk edeceğiz. İnşallah bu maçı alıp lidere puan kaybettirerek biz liderliğe oynayacağız” dedi.

Pazar günü lider Vestel Manisa’yı yenerek puan kazanmak istediklerini söyleyen Fethiye Belediye Basket Takımı kaptanı Erdem Türetgen ise; “Pazar günü bizim grubun lideriyle oynayacağımız çok önemli bir maç var. Maça çok iyi hazırlanıyoruz. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız var. O arkadaşlarımızla da adaptasyon sürecini aşmaya çalışıyoruz. Bu maçta taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. İnşallah bu maçı kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Ama tabi bir maç olarak düşünmüyoruz. Bu uzun bir maraton. İnşallah tüm maçların sonucunda lige çıkarak büyük ligde Fethiye’yi temsil etmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …