Cumartesi , Nisan 20 2024

DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA

16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum öncesi Fethiye Selanikliler  Derneği üyelerini ziyaret eden Ak Parti heyeti davullu zurna eşliğinde  karşılandı.

 

Ak Parti Fethiye İlçe teşkilatı referandum çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşarak sivil toplum örgütleri ve vatandaşları bilgilendiriyor. Çalışmalar kapsamında Selanikliler tarafından davullu zurnalı ve şarkılı türkülü karşılanan Ak Parti heyeti moral bulurken, dernek üyelerine referandumda Evet’in neler getireceğini anlattılar.

Bu kapsamda Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı kadir Sarıhan başkanlığında oluşturulan heyet Fethiye Selanikliler Derneği üyelerini ziyaret ederek 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum için destek istediler.   Dernek Başkanı Alp Acu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ak
Parti heyeti dernek üyelerine referandumda neden evet demeleri gerektiği ile ilgili  çeşitli bilgiler verdiler.  Sivil toplum örgütü temsilcilerinin ziyaretlerini sürdüren Ak parti heyetinin bir sonraki durağı Fethiye Muhacirlar Derneği oldu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …