Cuma , Nisan 19 2024

Cumhuriyet Halk Partisinde (CHP) yaklaşan kongre süreci öncesinde mahalle delege seçimleri başladı.

Cumhuriyet Halk Partisinde (CHP) yaklaşan kongre süreci öncesinde mahalle delege seçimleri başladı.

Kongre sürecine giren Fethiye CHP için, mahalle delege seçimleri mesaisi başladı. Seçimler, Çenger, Karagedik, Çiftlik, Kargı ve Yanıklar Mahallesi’nde başladı. 20 Eylül günü başlayan delege seçimleri 25 Eylül Ölüdeniz, Kayaköy, Karakeçililer, Karaağaç, Faralya ve Yeni Mahalle’de sona erecek. Seçimler sonucunda 400 delege belirlenecek. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından da ilçe başkanlığı ve ilçe yönetim kurulu seçimlerinin gerçekleştirilecek.

Delege seçimleri için açıklama yapan CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu: “CHP’nin olağan kongreler takvimi gereğince devam eden bir süreç içerisinde delege seçimlerimizi Fethiye’de her mahallemizde 20-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Son derece demokratik bir şekilde sandık konularak bu süreç işleyecek. Neticede CHP Fethiye İlçe Kongresinde ilçe başkanlığı ve ilçe yönetim kurulu için oy kullanacak delegeleri belirleyecekler. Bu bakımdan tüm üyelerimizi delege seçimlerine bekliyoruz. Önümüzdeki süreçte CHP Fethiye İlçe Başkanlığında kimlere yetki vermek istiyorlarsa o noktada oylarını kullanmalarını bekliyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …