Perşembe , Nisan 25 2024

“Cumhur İttifakı, millet Aklı” Kayabaş Diyor

Milliyetçi Hareket Partisi ve  Ülkü Ocakları adına ortak  basın açıklaması yapan Osman Cura ile Emre Tekcan  “Beka için milli karar, Cumhur için istikrar” dediler. İki başkanın aynı metinde bir ses oldukları, “ Bütün bunların yanında,  31 Mart mahalli idari seçimlerinin hazırlıkları konusunda son günlere girilmişken, memleketimizin cennet köşesi Fethiye’mizde, sükûnetin, huzurun sağlanması konusunda, biz bütün Ülküdaşlarımızı sorumlu olmaya davet ediyoruz ”dediler.

MHP İlçe Başkanı ve Ülkü Ocakları Başkanın ortak çağrısı , “Gelin, 31 Mart’ta el ele verelim. Liderin işaret ettiği yerde, Menfaatsiz Ülkü kavgasında ortak olalım ve “Cumhur İttifakı, millet aklı” diyerek, Fethiye’mizde Cumhur İttifakı adayımız olan Sayın Muhittin Kayabaş’ta birleşelim.

Türk milliyetçiliği hareketinin varoluş felsefesinden doğan , Milli bir ruh oluşturma eğiliminin, Son yarım asırda Tezahür ettiği, Türk-İslam fikir sistemin  adını aldığı Ülkücü hareket , günümüzde bütün bu benliğini korunmakta ve Tereddüt etmeksizin mücadelesine devam etmektedir

Malumunuz olduğu  üzere, 15 Temmuz hain darbe  girişiminde, milli bir duruş sergileyerek, sokaklarda ilk eğilimi gerçekleştiren  Ülkücü kadroların yanında, Parti binasının tüm ışıklarını yakarak, makamında düşmana gözdağı veren sayın genel başkanımızın oluşturduğu milli birliktelik, bugün “Cumhur İttifakı” adıyla siyasi arenada bir rüzgar oluşturmuştur. Türk milletinin mukadderatı  konusunda son derece önemli bir sorumluluk üslenmiştir. Daha dün ,  Ege Üniversitesinde şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’ndan  tutun, 1968’deAnkara’da şehit edilen Ruhi Kılıçkıran’a , Mete’nin çerisinden, Afrin’in Kahramanlarına kadar hepsi aynı ruh ve azimle var olmuşlardır.

Ülkücü-Milliyetçi  bir kararlılık ile sorumluluk taşıyan, “Ülkücülük sadece MHP’de olur” talimatlarıyla bizi şereflendiren, Cennet mekan başbuğumuzun emaneti olan bu kutlu davaya  sahip çıkmak, bizlerin boynumuzun borcudur. “Ülkücü Ülkücünün öz kardeşidir” düsturuyla yaşamını sürdüren, bu ahlak çerçevesinde, şuurlu bir duruş sergileyen, Ülkücü bir terbiye taşıyan, bütün dava arkadaşlarımızı hürmetle selamlıyoruz.

Bütün bunların yanında,  31 Mart mahalli idari seçimlerinin hazırlıkları konusunda son günlere girilmişken, memleketimizin cennet köşesi Fethiye’mizde, sükûnetin, huzurun sağlanması konusunda, biz bütün Ülküdaşlarımızı sorumlu olmaya davet ediyoruz. Belirli zamanlarda, bazı sebeplerle, kırılmış, incinmiş bütün kader birlikteliği yaptığımız dava arkadaşlarımızı, bizimle el ele verip, mücadelemize ortak olmaya davet ediyoruz. Biliyoruz ki milli bir ruh taşıyan, Türk milliyetçiliği fikrini kendine şiar edinmiş hiç kimse, bölücü örgütü sözcülüğünü yapan bir partinin ortağı olduğu ittifaka/partiye oy vermeyi içine sindiremez. Şehitlerimizin emaneti, gazilerimizin vebali, bir Türk milliyetçilerinin üzerinedir.

Gelin, 31 Mart’ta el ele verelim. Liderin işaret ettiği yerde, Menfaatsiz Ülkü kavgasında ortak olalım ve “Cumhur İttifakı, millet aklı” diyerek, Fethiye’mizde Cumhur İttifakı adayımız olan Sayın Muhittin Kayabaş’ta birleşelim.  “Beka için milli karar, Cumhur için istikrar”   Saygılarımızla şeklinde son bulmuştur.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …