Cuma , Nisan 19 2024

Çöp Konteynırları Dezenfekte Ediliyor

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir yoğunluğunun az olduğu saatlerde çöp konteynırlarında dezenfekte çalışması yapıyor. Fethiye sınırları içerisinde yer alan 5 bin 300 çöp konteynırın tamamında temizlik çalışmalarının yapılacağı, şimdiye kadar 2 bin 750 konteynırın temizlendiği öğrenildi.

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Osman Ünsal, çöp konteynırlarında temizlik çalışmalarının şehirde yoğunluğun olmadığı saatlerde yaptıklarını ifade ederek, “Ekiplerimiz şimdiye kadar 2 bin 750 konteynırı dezenfekte etti. Bunun dışında çöp konteynırlarının yan taraflarında yol üstünde kirlenme olan bölgelerde de temizlik yapıldı. Şehir merkezinde çalışmalarımızı yaptık. 2014 sonra Fethiye Belediyesi’ne bağlanan 26 köy ve beldemizde de dahil olmak üzere toplamda 5 bin 300 konteynırın dezenfekte edeceğiz. Yoğun bir şekilde çalışan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …