Perşembe , Mart 28 2024

Çocuklar Fethiye’yi Çiziyor

Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği ‘Çocuk Gözüyle Fethiye’ projesi kapsamında çocuklar Amintas Kaya Mezarlarının ve Fethiye’nin resmini çizdi.

24 Mart Cumartesi günü başlayan‘Çocuk Gözüyle Fethiye’ projesi kapsamında çocuklar Fethiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini resmediyor. ‘Çocuklarımızın gözüyle Fethiye’nin tablosu çizilecek. Çünkü; en güzel onlar bakıyor’ sloganıyla başlayan ‘Çocuk Gözüyle Fethiye’ projesi kapsamında çocuklar, Amintas kaya mezarları ve Fethiye manzarasını tuvallerine çizdiler. Tüm malzemelerini Fethiye Belediyesini karşıladığı proje sonunda çizilen resimler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında sergilenecek.

Proje hakkında bilgi veren Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hakan Yurtseven, “Çocuk Gözüyle Fethiye’nin ikinci ayağındayız. Çocuklarımızla birlikte Amintas Kaya Mezarlarının ve Fethiye’nin resmini çizmekteyiz. Bu etkinliğimizin üçüncü ayağı da Reis Kafe ile sonuçlanacak. İlk günkü etkinliğimizi Çalış’ta yapacaktık fakat hava durumundan dolayı kaçırmıştık. O bölümümüzü de ilerleyen günlerde telafi etmeye çalışacağız. Bu projenin sonunda çocuklarımızın yapmış olduğu resimleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında FBKM sergi salonda sergileyeceğiz. Tüm halkımızı çocuklarımızın hazırlayacağı bu sergiyi görmeleri için 23 Nisan günü sergiye bekliyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …