Cuma , Nisan 19 2024

Çıralı Konsey Üyesi Seçildi

14-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği seçimlerinde TOBB başkanlığının yanı sıra konsey seçimleri de gerçekleşti. TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı da yer aldı.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde geniş bir katılımla 14-15 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi. TOBB 74. Genel Kuruluna Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Genel Kurul Delegeleri Ramazan Sıtkı Gümüşhan, Muhammet Kökten, Fikret Koyuncu, Fadıl Ardıç, Akif Milaslıoğlu, Erol Aksoy ve FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin katıldı.

TOBB 74.Genel Kurulu, 14 Mayıs Pazartesi günü Anıtkabir Atatürk Mozolesini ziyaretle başladı. 365 Oda/Borsanın Meclis ve Yönetim Kurulu, Genel Kurul Delegeleri ile Genel Sekreterlerin yer aldığı ziyaret sonrası TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla Hizmet Şeref Belgesi Töreni düzenlendi. Yapılan seçimlerde M.Rifat Hisarcıklıoğlu 5.kez TOBB başkanı seçilirken Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı da TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliğine seçildi.

TOBB Ticaret ve Sanayi Odası Konseyinin odaların taleplerinin görüşüldüğü ve konseye bağlı odalar adına lobi faaliyetlerinin yürütüldüğü önemli bir birim olduğunu vurgulayan Osman Çıralı, “TOBB seçimlerine katıldık, oyumuzu kullandık. Konsey üyeliğine aday gösterildim. Camiamızın değerli üyesi delegelerimiz de bizi bu göreve layık görmüşler. Camiamıza çok teşekkür ederim. 1 Nisan’da yapılan Odamız seçimlerinde üyelerimize hizmet etmek için bir görev üstlendik. Konsey üyeliği ile de tüm milletimize hizmet sağlayacak bir göreve seçildik. Hem odamız hem de ticaret ve sanayi odalarımız için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …