Cuma , Mart 29 2024

CİP TAKLA ATTI 4 YARALI

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde tatilcilere safari turu yaptıran cipin freninin patlaması sonucu, meydana gelen kaza ucuz atlatıldı. Fethiye’de özel bir hastaneye kaldırılan 4 yaralıdan üçü ayakta tedavi görürken, yaralılardan biri hastanede tedavi altına alındı.

Fethiye’den Seydikemer’e yerli ve yabancı tatilcilere safari turu yaptıran bir cip freninin patlaması sonucu şarampole yuvarlandı. Samet Y. (23)’nin  idaresindeki 48 HK 064 plakalı cip Yaka mahallesi Şelale Park yolu üzerinde freninin patlaması sonucu yoldan çıkıp şarampole devrildi. Takla atan cipin sürücüsü Samet Y.’nin yanı sıra  cipde yolcu olarak bulunan Hasan Demiray (40), Halil  Özen (21), Ahmet Furkan Demiray (20) çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza yerine hemen 112 acil sağlık ekipleri yetişerek ilk müdahaleleri yaptı. Yaralılar, ambulanslarla Fethiye Özel Letoon Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü Samet Y. hastanede tedavi altına alınırken, diğer 3 yaralı ayakta tedavi edildi. Kaza yerinde cipin takla atmış halini görenler “ Bu kaza ucuz atlatılmış. Bu cipten yaralı olarak kurtulmak mucize” diye konuştular. Kaza ile ilgili soruşturmayı Seydikemer Jandarma Karakol Komutanlığı sürdürdü.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …