Cuma , Nisan 19 2024

CHP’ DEN  19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KERMESİ…

CHP  Fethiye  Kadın  Kolları yönetimi  tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kermesi düzenlendi.  Kordon boyu Ziraat bankası arkasında düzenlenen kermese  partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.  Kermese;  CHP Muğla Milletvekilleri Ömer Süha Aldan ile Prof. Dr. Nurettin Demir, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu,  CHP Muğla eski milletvekillerinden  Sami Gökmen ile  Ali Cumhur  Yaka,  bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.  CHP kadın kolları üyelerinin evlerinde yaptıkları  birbirinden güzel yiyecekler ile el işi göz nuru ürünlerin satıldığı kermeste yoğunluk yaşandı.

Kermese katılım sağlayan herkese teşekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kestepli açıklamasında “Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları olarak düzenlediğimiz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yine alanlardayız. Ulusal bayramlarımızı kutlatmamak için ellerinden gelenleri  yapanlara  inat biz burada hem bayramımızı coşkuyla kutluyor, hem de elde etiğimiz gelirlerle öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlıyoruz. Katılım sağlayan partili partisiz tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ise konuşmasında  “Beşkaza Meydanındaki resmi törenin ardından alışa geldiği üzere, tüm milli bayramlarımızda gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde demokratik kitle  örgütleri ve diğer siyasi partilerin katılımlarıyla coşkulu bir kutlama töreni gerçekleştirdik. 16 Nisan tarihinde yapılan referandum sonucunda  alınan sonuçla birbiri ile örtüşecek derecede bir katılım oldu. Referandum sürecindeki paydaşların hepsinin bu törende olması bize mutluluk verdi. Bu şekilde önümüzdeki iki buçuk yıllık süreç içerisinde seçimlere bu paydaşlıkla beraber, kol kola, omuz omuza vererek daha ileriye götürme azmimizi sürdüreceğiz. Böylece 15 yıllık istihdam döneminin sonunu 2019 seçimlerinde muhakkak getireceğiz.  Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları gerek 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinin yanı sıra 16 Nisan tarihindeki referandumda muazzam bir çalışma yürüttü. Bu anlamda tüm bayanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …