Perşembe , Nisan 25 2024

CEM BELEVİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Revolution Night Club da sahne alan  “İnadına Aşk” dizisinin başarılı oyuncusu, ünlü popçu Cem Belevi, Fethiyelileri kendine hayran bıraktı. Genç şarkıcı, bitmeyen enerjisi ve üstün sahne performansıyla hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Yaz gecelerinde ünlü sanatçıları ağırlayan Ölüdeniz Hisarönü Barlar sokağındaki Revolution Night Club’ın son konuğu, “Sor” şarkısıyla geçtiğimiz yıl müzik piyasasında büyük çıkış yakalayan ve “İnadına Aşk” dizisindeki oyunculuğuyla herkesin gönlünde taht kuran genç ve yakışıklı müzisyen Cem Belevi oldu.

Genç şarkıcının hayranları, konser etkinliği için saatler öncesinden eğlence mekanına akın etti. Çoğunluğunu yerli ve yabancı tatilcilerin oluşturduğu Cem Belevi hayranları, “Aç Kollarını, Alışamıyorum, Günaydın Sevgilim, İnadına Aşk, Sevemez Kimse Seni, Sor ve Sen Ağlama gibi şarkıları da eşlik ettiler. Ünlü şarkıcı, bitmek bilmeyen enerjisi ve üstün sahne performansıyla konseri izleyenleri, bir kez daha kendine hayran bıraktı. Yoğun istek üzerine, hit parçası “Sor”u ikinci kez seslendiren Cem Belevi’ye hayranları alkışla teşekkür etti.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …