Perşembe , Mart 28 2024

Çalışmalara Özyer’de Eşlik Etti

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, geçmiş dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer ile birlikte Çarşı Caddesi ve Atatürk Caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek destek istedi. Gittikleri her yerde güler yüzle ve ilgiyle karşılandıklarını belirten Kayabaş, 1 Nisan sabahı itibari ile hemen Fethiye için çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

Seçim çalışmaları kapsamında Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkanı Adayı AK Partili Muhittin Kayabaş, Çarşı Caddesi ve Atatürk Caddesinde esnafları ziyaret ederek destek istedi. Kayabaş2ın esnaf ziyareti çalışmalarına 21,21,25 ve 26. dönem Muğla Milletvekilliği yapan Hasan Özyer, Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ve tam kadro belediye meclis üyesi adayları katıldı. Ziyaretlerde Fethiye için projelerinden bahseden Muhittin Kayabaş, esnaf ve vatandaşların göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı oldukça mutluydu.  Gün boyu yapılan çalışmanın ardından gazetecilere kısa bir açıklama yapan geçmiş dönem milletvekili Hasan Özyer, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’a güvendiğini söyledi.

ÖZYER “MUHİTTİN KAYABAŞ’IN DESTEKÇİSİYİM”

Muhittin Kayabaş’ın Fethiye için yararlı bir kişi olduğunu  söyleyen AK Parti geçmiş dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer, “31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim. İlçemizde çok güzel ve saygı çerçevesi içerisinde bir seçim süreci yaşanıyor. Seçimlere artık sayılı günler kaldı ve ben de AK Parti ve Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayımız Muhittin Kayabaş kardeşimle birlikte  esnaf arkadaşlarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek destek istiyoruz. Amacımız Fethiye’nin gelişmesi ve daha çok hizmet görmesi. Şimdiye kadar Fethiye Belediye Başkanlığı yapmış ve emek harcamış tüm başkan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ama inşallah Muhittin Kayabaş kardeşim bu seçimden zaferle çıkarak Fethiye’ye çok güzel projeler kazandıracaktır. Bu konuda bende her zaman yanında destekçisiyim. Muhittin kardeşimi çocukluğundan beri tanıyorum. Dürüstlüğüne, samimiyetine ve mütevaziliğine güvenim her zaman tamdır. İnşallah vatandaşımız da teveccüh eder. Biz kendisine inanıyor ve kefiliz” diye konuştu.

KAYABAŞ “PROJELERİMİZİ HERKESE ANLATACAĞIZ”

Seçim sürecinin başladığı günden bu yana 8 bin kilometre yol kat ettiklerini  belirten Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ise, “çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız” dedi.

Amaçlarının Fethiye’ye hizmetkarlık olduğunu söyleyen Muhittin Kayabaş, “31 Mart Yerel Seçimler kapsamının bugünkü bölümünde esnaf vatandaşlarımızı ziyaret ederek destek istiyoruz. Bugün bize Muğla’nın yetiştirdiği en büyük siyasetçilerden birisi olan Milletvekilimiz Hasan Özyer abimiz bizlere eşlik etti. Onunla birlikte esnaflarımızın yanına gittiğimizde ciddi anlamda ilgi ve alaka ile karşılanıyoruz. Bu yarış bir bayrak yarışıdır. Biz Fethiye sevdalıları olarak bu bayrak yarışını kazanmak istiyoruz. 1 Nisan sabahı itibari ile elimize aldığımız bu bayrak ile ilçemiz için planladığımız projelerimizi tek tek faaliyete geçirmek için çalışmalara başlayacağız. Devletimizin gücü ile ilçemizde biriken sorunları gidereceğiz. 31 Mart akşamı biz Fethiye Belediyesini aldıktan sonra  sadece çocuklarımızın değil torunlarımızın yaşayabileceği bir memleket oluşturacağız. Bu anlamda 31 Mart günü yapılacak olan seçimlerde halkımızdan destek istiyoruz. Cumhur İttifakı ile Fethiye’de tek yumruğuz. Birlikten kuvvet doğar derler. Bizde birlikte daha güçlü olarak ilçemize hizmetkarlık yapacağız” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …