Cuma , Nisan 19 2024

BURAK KESKİN FETHİYESPOR’DA

Fethiyespor Kocaeli Birlik Spordan stoper 30 yaşındaki Burak Keskin ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Ligde sportif başarıya ulaşmak adına takımda yenilemeye giden Fethiyespor Kocaeli Birlikspor’da forma giyen başarılı stoper Burak Keskin ile anlaştı.

Başarıya endeksli bir takım oluşturmak için eski futbolcuların hepsi ile yollar ayrılırken, yeni oluşumda ise stoper Burak Keskin on birinci transfer oldu. Kulüp Binasında kendisini Fethiyespor’a bağlayan 2 yıllık sözleşmeyi imzalayan 30 yaşındaki başarılı oyuncu, Fethiyespor’da başarı yaşamak için ve başarı hedefinin Fethiyespor’da olduğunu gördüğü için Fethiyespor’u seçtiğini söyledi.

Başarıya endeksli takım oluşturmak için transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Fethiyespor Kulübü Yöneticisi Cengiz Halis, Önümüzdeki günlerde transfer çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Fethiyespor’da başarı yaşamak için Fethiye’yi tercih ettiğini söyleyen Burak Keskin ise, “Fethiyespor’un hedefini duyduğu için ve transfer görüşmelerinde de yöneticilerin yüzlerinde sportif başarıya endeksli bir takım oluşturmak olduğunu gördüm. Fethiyespor taraftarı önünde sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Trabzonspor A.Ş’de futbol hayatına başlayan 30 yaşındaki başarılı stoper Burak Keskin sırasıyla Arsinspor, Giresunspor, Araklıspor, Göztepe A.Ş, Adana Demirspor, Hatayspor ve son iki sezondur da Kocaeli Birlikspor’un başarısı için forma giydi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …