Perşembe , Nisan 25 2024

“BU TAKIM LİGDEN DÜŞMEYECEK”

Fethiyespor yönetimi, taraftarlar ve futbolcular bir araya gelerek bu takımın ligde kalacağı mesajını verdiler.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla ligde kalma mücadelesi veren Fethiyesporlu oyuncular taraftarlara ligde kalma sözü verdiler. Kulüp binası önünde Fethiyesporun eski başkanları ve yöneticiler, mevcut başkan Okan Uysal ve yönetimi ve taraftarlar bir araya gelerek lacivert beyazlı oyunculara idman ö ncesi destek verdiler. Oldukça hüzünlü anların yaşandığı toplantıda oldukça koyu bir Fethiyespor taraftarı olan Güler Alpman’ın konuşması yöneticileri, taraftarları ve futbolcuları hüzünlendirdi. Hafta sonu kendi sahasında oynayacak oldukları Zonguldak Kömürspor ve ligde diğer kalan 3 maçta da galibiyet sözü isteyen Güler Alpman, “Ben koyu bir Fethiyespor taraftarıyım. Kadın olmama rağmen elimden geldiğince kulübüme ve sizlere destek olmaya çalışıyorum. Buraya 23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası’nda erkekler serbest stil 57 kiloda Avrupa Şampiyonu olan Süleyman Atlı’yı da getirdim.Bu genç yaşında Rus rakibini yenerek ay yıldızlı bayrağımızı dünyanın gözü önünde göndere çıkarttı. Sizden ricam, lütfen sizde bu şehrin gururu için kendi onurunuz için kalan maçı  kazanın ve bizi şampiyon olmuş gibi sevindirin. Bu takım aslında buraları hak etmiyor. Fethiyespor Bank Asya liginden düştüğünde o dönemin futbolcuları ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Ama ne yazık ki düştü. İşte o dönemde bu  takım düştü ama onuruyla düştü. O çocuklar oynadıkları oyun ile bu Fethiye halkının gönlünde taht kurdular. Ve şimdi yaz aylarında Fethiye’ye tatile gelebiliyorlar. Bizleri ve kulübü ziyaret edebiliyorlar. Çünkü alınları açık. Sizden de ricam aynıdır. Bu takımın ligden düşmemesi için elinizden gelenin en iyisini yapın. Biz bayanlar olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya razıyız. Yeter ki onurunuzla size yakışır şekilde sahada mücadele edin” diye konuştu.

Fethiyespor takımının bu tehlikeli dönemlere gelmesinin asıl suçluları futbolcular olmadığını söyleyen Fethiyespor eski başkan İsmail Öztürk ise, “Ben bu kulüpte futbolculuk dönemlerimde ter akıttım. Onun ardından yöneticilik ve başkanlık yaptım. Başkanlığı bıraktığım son dönemlerde hiç hak etmediğim konuşmalara ve ithamlara maruz kaldım. Ben başkanlık görevini bırakırken de yine koyu bir Fethiyespor taraftarı olduğumu söyledim. Bu takım hepimizin Bu takım Fethiye şehrinin. Biz bu çocuklara sahip çıkamadık. Onların yanında var olduğumuzu gösteremedik. Artık geçmişi konuşmanın bir anlamı yok. Herkes konuşmak istediğini yeri ve zamanına bıraksın. Gün birlik olma günüdür. Kalan dört haftada bu çocukların yanlarında olduğumuzu gösterelim ve takımımızı zordan kurtaralım” ifadelerini kullandı.

Sezon başında veya sezon ortasında takıma katılan futbolcular ile ilk görüşme esnasında dikkat ettiği şeylerden birinin mertliği ve onurlu duruşu olduğunu söyleyen Fethiyespor Kulübü Başkanı Okan Uysal da, “Ben futbolcularıma güveniyorum. Bu çocuklar benim, yönetimimin ve Fethiye şehrinin yüzünü asla bükmeyeceklerdir. Bu saatten sonra bu kulüpte veya bir başka yerde “Düşmek” kelimesinin konuşulmasını istemiyorum. Bu takım bu ligden düşmeyecek. Ben oyuncularıma güveniyorum ve onlara kefilim” dedi.

Son olarak konuşan Fethiyespor takım kaptanı Mert Er Estik ise, “Zor süreçler geçiriyoruz. Fethiye halkını hüsrana uğrattık. Ama inanın taraftarımızın yaşadığı üzüntünün iki katını ben ve futbolcu arkadaşlarım yaşıyor. Bizlere güvenin ve desteklerinizi esirgemeyin. Biz maçlara çıktığımızda tribünlerde taraftarımızı coşkulu ve istekli görürsek bizde daha umutlu oluruz. Fethiye şehrinin ligde son ve sıkıntılı zamanlarda yanımızda olmasını istiyoruz” dedi.

Konuşmaların sonunda el ele veren eski ve yeni yöneticiler, taraftarlar ile birlikte futbolcular Fethiyespor Marşını söyleyerek ligde kalma sözü verdiler.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …