Salı , Nisan 16 2024

BU KADARINA PES

 

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde zehir tacirleri  pes dedirten bir olay daha gerçekleştirdi. Zehir tacirlerinin mezarlığa ektiği onlarca hint keneviri Seydikemer Eşen Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekipler tarafından ele geçirilip, imha edildi. Jandarma ekipleri mezarlığa hint keneviri eken kişi ve kişileri yakalamaya çalışıyor.

Edinilen bilgilere göre Hint kenevirlerini evlerindeki çiçek saksılarından özel aydınlatmalı odalara kadar akla gelmeyecek yerlerde yetiştiren uyuşturucu tacirlerinin yeni mekan olarak mezarlıkları da kullandığı ortaya çıktı. Seydikemer’in Kabaağaç Mahallesi’ndeki mezarlığa kimliği meçhul kişi ya da kişilerin ektiği Hint kenevirlerini tespit eden jandarma, şimdi bu kişilerin peşine düştü.

Seydikemer Eşen Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekipler yaptıkları istihbarat çalışması sonucu Kabaağaç Mahallesi Mezarlığı’na zehir tacirlerinin ektiği 361 kök hint kenevirini tespit etti.

Yapılan operasyon neticesinde Kabaağaç mahallesinde bulunan mezarlıkta plastik kovalara ekili 100 kök hint keneviri, toprağa ekili 261 kök hint keneviri olmak üzere toplam 361 kök hint keneviri ele geçirdi. Ele geçirilen 361 kök hint keneviri yakılarak imha edildi.

Seydikemer Eşen Jandarma Karakol Komutanlığı mezarlığa hint keneviri ekimi yapan kimliği meçhul kişi ya da kişileri yakalamak için harekete geçti. Tahkikat sürüyor.

ERDOĞAN CANKUŞ/FETHİYE

 

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …