Cuma , Mart 29 2024

BİN LİRAYA ALDIĞI EŞEK CANINDAN EDİYORDU

 

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde çift sürme işlemi için yaklaşık bin liraya satın aldığı eşek, sahibini ısırdı. Hastaneye kaldırılan evli ve 2 çocuk babasının tedavisi sürüyor.

Seydikemer İlçesi Bağlıağaç Mahallesi Kabacabağ mevkiinde oturan Eşref Yalçın (50), yamaç arazilerini sürmek için yaklaşık 5 ay önce bin liraya eşek satın aldı. Edinilen bilgilere göre; Eşref Yalçın eşeği önceki gün otlatmak için ağaca bağlarken saldırısına uğradı. Eşek, biranda sahibini altına alıp ısırmaya başladı. Sağ kolunu ısırıp sol elindeki parmaklarıda ısırıp yaralayan eşek, parmağın birini de kopardı. Eşref Yalçın, eşekten kurtulmaya çalışırken çığlık atarak yardım istedi. Eşref Yalçın’ın yardımına kardeşi Zeliha Saçlı ile eşi Selma Yalçın koştu. Öfkeli eşeğin altından Eşref Yalçın’ı zor kurtardılar. Kolları kanlar içinde kalan Eşref Yalçın, hemen Kadıköy Sağlık Ocağına götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Eşref Yalçın, Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Yalçın’ın Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Bin liraya satın altığı eşeğin saldırısına uğradığını söyleyen Eşref Yalçın, yamaç arazilerimizi sürmek için 5 ay kadar önce almıştım. Evin yakınında otlatmaya götürdüm. Eşeği daha otluk bir yere ağaca bağlamak isterken biranda beni altına aldı. Sol kolumu ve sağ kolumu ısırdı. Parmağımı kopardı. Yaşlı annem ya da eşimi ve çocuklarımı da ısırabilirdi. Eşeği sahibine geri göndereceğim ya da aynı paraya satacağım” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …