Perşembe , Nisan 25 2024

Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası

7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası olması nedeni ile C.H.P. Kadın kolları başkanı Ayşe Kestep ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesini ziyaret ettiler.

Şube başkanı Mehmet Üstün tarafından karşılanan C.H.P. Kadın kolları üyeleri ziyaret sırasında yapılan açıklamada 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası olması nedeni ile sizlere bu ziyareti gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Göstermiş olduğunuz sıcak ve yakın ilgiden dolayı size teşekkür eder, takdire değer başarılı çalışmalarınızdan dolayı her zaman örnek olarak görüyoruz. Bizlerde sizlerin çalışmalarına bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerekli desteği vermekten kaçınmayacağımızı belirtir, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim dedi. Çok samimi bir ortamda geçen ziyarette başkan Mehmet Üstünde Yaptığı konuşmada öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı size içtenlikle teşekkür eder, derneğimize karşı göstermiş olduğunuz ilgi takdire değer örnek bir anlayış olarak görmekteyiz. Her zaman yanımızda oldunuz. Bu nedenle de size en derin şükran duygularımızı sunar, sizinde çalışmalarınızda başarılar dilerim dedi.

7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası olması nedeni ile Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Haydar Murat Topçu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesini ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Haydar Murat Topçu yaptığı konuşmada Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesinin ilkeli duruşu başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Engelliler konusunda bende çok hassasım. Sayın Başkan Fethiye’mizde engellilerin onurlu bireyler olarak yaşamasıyla ilgili başarılı çalışmalar yapmaktasınız. Bu nedenle sizi örnek olarak görmekteyiz. Engellilerle ilgili yapılan çalışmaları yeterli görmüyoruz. Bütün bunların mücadelesini başarılı bir şekilde yaparak alanı doldurmaktasınız. Başarılarınızın devamını diler Atatürkçü Düşünce Derneği olarak bu ilkeli duruşunuzdan dolayı sizi takdir eder her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim dedi. Çok samimi bir ortamda geçen ziyaret de Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Mehmet Üstünde yaptığı konuşmada Nazik ziyaretinizden dolayı size teşekkür eder Derneğimize karşı göstermiş olduğunuz sıcak ve yakın ilgi bizi mutlu etti. Gerçekten bizler engellilerin onurlu bireyler olarak yaşaması için mücadelemizi sürdürürken sizin gibi değerli dostların desteğini görmekteyiz. Fethiye’miz ve çevresinde engelli kardeşlerimizin yaşam düzeylerinin kolaylaştırmak adına ülkemizin koşulları içerisinde çalışmalar yürütmekteyiz dedi.

 

 

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …