Salı , Nisan 23 2024

Beşiktaş’ın kazandığı şampiyonluk kupası Fethiye’ye getirildi.

Süper Ligde 2016/2017 sezonunun şampiyonu Beşiktaş’ın kazandığı şampiyonluk kupası Fethiye’ye getirildi.

Fethiye Beşiktaşlılar Derneği tarafından Alesta Beach’da düzenlenen şampiyonluk balosunda renkli görüntüler oluştu. Süper Ligde geçen yıl şampiyonluk yaşayan Beşiktaş’ın Fethiye’deki şampiyonluk kutlamasına şampiyonluk kupası da getirilirken, geceye Beşiktaşlı yöneticiler, Türk sineması ve Türk müziğinin önemli isimleri, Beşiktaşlı eski oyuncular ile Beşiktaş yazarları da katıldı.

Eğlencenin zaman zaman doruğa çıktığı geceye Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Mali İşlerden Sorumlu yönetim kurulu üyesi Berk Hacı Güzeller, Derneklerden Sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse, geçen dönem yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları,  sinema oyuncuları Nuri Alço, Haldun Boysan,sanatçılar Gökhan Tepe, Emre Kaya ile bazı  eski futbolcular  da katıldı.

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi beraberinde Beşiktaşlı yöneticilerle birlikte geceye lüks bir yat ile geceye denizden geldiler. Erdal Torunoğulları’nın misafiri olarak mavi yolculuk yaptığı öğrenilen Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi beraberindeki arkadaşları ile tekneden inerken meşaleler yakıldı. Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Beşiktaşlı yöneticilere kutlamanın yapıldığı alanının girişinde sevgi gösterilerinde bulunuldu. Beşiktaşın şampiyonluğa uzanışındaki maçlardan ve gollerden görüntülerinde izlendiği geceye Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, Manisa eski Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celaleddin Şimşek ile Fethiye’nin önemli simaları ve siyah beyazlı taraftarlar katıldı.

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları dernek olarak faaliyetleri anlatıp, “Beşiktaş son beş yılda Anadolu’daki taraftar derneklerinin sağladığı önemli destekler ile şampiyonluğa tırmanmıştır. Bugün çok sayıda ilkokul öğrencisi Beşiktaşlıdır” dedi.

Derneklerden sorumlu yöneticilerden Hakan Özköse, şampiyonluğun kolay olmadığını anlatıp, “Bu yıl 3. yıldızımızı aldık. Bundan sonra her sene şampiyonluk yaşayacağız” dedi.

Beşiktaşın geçen dönem yöneticilerinden Erdal Torunoğulları da, Fethiye’nin ismini Şehit Fethi Beyden aldığını, Şehit Fethi Bey’in Beşiktaşlı olduğunu belirtip, “Bu bayrağı her yıl zirvede taşımalıyız” dedi.

Beşiktaşın mali işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Berk Hacıgüzeller, “Beşiktaş 5 yıldır yükselişte. Beşiktaş artık hep yükselişte olacak” dedi.

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil ise, “Beşiktaşın beklentisine UEFA Şampiyonluğu dediler. Ben Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu diyorum.” İfadelerini kullandı.

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ise, Beşiktaş olarak Anadolu’nun her yerinde bulunduklarını belirterek, “Yönetici arkadaşlarımın koyduğu hedefler çok yüksek. Ben korktum. Ancak birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edersek, bu hedeflere ulaşmak zor değil. Bugün şampiyon olabildiysek, birlik berberlik içinde bulunmamızdan dolayı olmuştur” dedi.

Çebi, “İnat etmezseniz başarı gelmez” diyerek, “Sabırlı olmazsanız da başarı gelmez” Öncelikle hiç kimseyi ürkütmeyeceksiniz. Birlik ve beraberli içinde olacaksınız. Acılarda da keyiflerde de birlikte olmamız gerekiyor. Bu şampiyonluk anamızın ak sütü gibi helaldir. Şampiyonluk bir kez daha helal olsun, bütün kupalar bizim olsun” diye konuştu.

Geceye katılan Beşiktaşlı yöneticilere Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları, Başsavcı Akif Celaleddin Şimşek tarafından yöneticilerin fotoğraflarının yer aldığı halı dokumalar hediye edildi.

Konuşmaların ardından sanatçı Emre Kaya birbirinden güzel şarkılarıyla geceye renk kattı. Gecede Beşiktaş Marşları söylenirken, çılgınca eğlence yaşandı. Taraftarlar şampiyonluk kupasıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …