Perşembe , Nisan 25 2024

Belediyespor’da çifte şampiyonluk!

Belediyespor’da çifte şampiyonluk!

Fethiye Belediyespor voleybol takımı genç erkekler kategorisinde Fethiye Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nü 3-1 yenerek Muğla İl Şampiyonu oldu. Bölge şampiyonasında Muğla’yı Fethiye Belediyespor temsil edecek.

 

Yarı finalde Marmaris Beldibispor ile karşılaşıp rakibini 3-0 gibi net bir skorla geçen Fethiye Belediyespor finalde ise, bir diğer Fethiye takımı olan GSİM’yi ise 3-1 yenerek Muğla İl Şampiyonu oldu.

 

Yıldızlarda da Belediyespor Muğla’yı temsil edecek.

Genç erkeklerde alınan il şampiyonluğu yüzleri güldürürken ardından Fethiye Belediyespor Yıldız Voleybol takımının da gruplardan birinci çıkıp, Muğla’yı temsil edecek olması Belediyespor’da sevinci ikiye katladı. Üst üste alınan başarılı sonuçların ardından Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Ali Elmadibi, “Mayıs ayında yapılacak olan Gençler ve Yıldızlar bölge maçlarına daha güçlü çıkabilmek için  3 yeni oyuncu ile birlikte çalışmalarımızı başladık. Hedefimiz, Fethiye’mizi en iyi şekilde temsil edip, bölge şampiyonu olmaktır” diye konuştu.

En büyük destekçimiz Başkan Saatcı’dır”

Başarının en büyük destekçisinin Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı olduğunu söyleyen Antrenör Elmadibi, “Başkanımız kulübümüze büyük destekler veriyor. Gençlerimizi spora teşvik ediyor. Bu başarıların en önemli destekçisi Saygıdeğer Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Kulüp Başkanımız Mustafa Ferizcan’dır. Sporcularımın emeklerine ve ayrıca bize güvenen ailelerine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. İnşallah Türkiye finallerine adımızı yazdıracağız” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …