Cuma , Mart 29 2024

Belediyespor Liderliğini Sürdürdü

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor son periyotta yakalanmasına karşın BUDO Gemlik Basketbol’u deplasmanda 86-80 yendi. 17 sayı ve 14 ribaunt ile oynayan De Angelo Riley galibiyette önemli rol oynadı.

Gemlik Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başhakem Önder Yılmaz yönetirken; yardımcılıklarını Abdullah İlik ve Alper Elçikoca yaptı. BUDO Gemlik Basketbol maça Faik Can Kaşıkçı, Eyüp Aydoğan, Diante Watkins, Murat Can Esen ve Gary Johnson ilk beşi ile başlarken; Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ise Erick Neal, Canberk Cevit, Talat Altunbey, Mert Gizir ve De Angelo Riley ilk beşi ile sahadaki yerini aldı. Maçın ilk 4 dakikası 10-10 beraberlikle geçildikten sonra Lokman Hekim Fethiye Belediyespor boyalı alan üstünlüğünü skora yansıtmaya başladı ve farkı 7 sayıya kadar çıkardı. BUDO Gemlik Basketbol periyodun sonunda Diante Watkins’in sayılarıyla farkı 2 sayıya (22-20) düşürdü.

İkinci periyotta Lokman Hekim Fethiye Belediyespor skoru önde götürse de farkı açamadı, 8. dakika 38-34 ile geçildi. Son 2 dakikada 11-2’lik seri yakalayan temsilcimiz devreyi 49-36 önde bitirdi. Üçüncü periyotta savunmada ve hücumda etkili olan Bursa temsilcisi maça ortak oldu. Bu çeyrek 62-62 beraberlikle geçildi. Final periyodunda hücumda ve savunmada başarılı olan LH Fethiye Belediyespor salondan 86-80 galip ayrıldı.

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’da 17 sayı ve 14 ribaunt ile oynayan De Angelo Riley galibiyette önemli pay sahibi oldu. Benchten gelen Utku Yücedağ 15 sayı atarken, Talat Altunbey de 14 sayı ile maçı tamamladı. Ev sahibi takımda ise Gary Johnson 26, Murat Can Esen 21 ve Diante Watkins 20 sayı attılar.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …