Perşembe , Nisan 25 2024

Belediye’den Dezenfekte Çalışması

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir yoğunluğunun az olduğu saatlerde çöp konteynırları ve konteynır etrafında dezenfekte çalışması yapıyor. Fethiye’nin her mahallesinde gerçekleştirilecek çalışmalar yaklaşık 1 ay boyunca devam edecek. Çalışmalar yaz sezonu yoğunluğuna giren mahallelerde hızlı bir şekilde devam ediyor.

Fethiye’nin tüm mahallelerinde bulunan 5 bin 500 çöp konteynırı ve konteynır etrafında dezenfekte çalışmaları gece gündüz sürüyor. Şimdiye kadar 200 çöp konteynırı dezenfekte edilirken, özellikle turizm bölgelerindeki konteynırlar sezon dolayısıyla öncelikli olarak temizleniyor.

ÜNSAL, “EKİPLERİMİZ YOĞUN MESAİ İÇİNDE”

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Osman Ünsal, çöp konteynırlarında temizlik çalışmalarının şehirde yoğunluğun olmadığı saatlerde yaptıklarını ifade ederek, “Ekiplerimiz konteynırların dezenfekte edilmesiyle ilgili gece gündüz çalışıyorlar. Bunun dışında çöp konteynırlarının yan taraflarında yol üstünde kirlenme olan bölgelerde de temizlik yapıldı. Turizm bölgelerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fethiye Belediyesi’ne ait 41 mahallede bulunan 5 bin 500 konteynırı dezenfekte edeceğiz. Yoğun bir şekilde çalışan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …