Perşembe , Nisan 18 2024

Başoğlu; “Fethiye’ye Hizmet Yapıyor”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı beraberinde Başkan Yardımcısı Mete Atay’la birlikte Fethiye Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığına tekrar seçilen İsmail Başoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Esnaf Kefalet Odası Başkanı Başoğlu, “Belediye Başkanımız Behçet Saatcı seçildiği günden bu yana parti rozetini bir kenara koyup, hep Fethiye’yi öne çıkararak, Fethiye’mize hizmetler yapıyor” dedi. Başkan Saatcı da, İsmail Başoğlu’na ‘ağabeyimiz’ diyerek başladığı konuşmasında, Başoğlu’nun karşısına rakip çıkmamasının başarılı olmasından dolayı olduğunu söyledi.

Samimi ortamda geçen ziyarette değerlendirmede bulunan Başkan Saatcı, “İsmail ağabey, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı olması dışında ve her şeyden önce bizim ağabeyimizdir. Köyümüzün eniştesi ve belediye meclis çatısı altında beraber görev yaptık. 8. Dönem esnaf ve kefalet kooperatifinin başkanlığını kazanıyor. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Fethiye’deki bazı STK başkanlarının karşısına rakip çıkmıyor. Bir tanesi Esnaf Odası Başkanı Mehmet kardeşim, bir tanesi de İsmail ağabey. Kırkpınar’da güreşip üst üste 3 defa kazanırsan, altın kemer senin oluyor. İsmail Ağabey 3. altın kemere gidiyor. Karşılarına rakip çıkmamasının sebebi, yaptıkları için hakkını veriyor olmalarıdır. Fethiye’de devlet bürokrasisi ve STK’larla çok güzel bir birliktelik var. Bunu EMİTT’te de çok iyi gördük. Aramıza hiçbir zaman siyasi bir görüş veya başka bir şey girmeden ortak paydamız Fethiye olarak çalışmayı sürdüreceğiz. İsmail ağabeyi seçimdeki başarısından dolayı kutluyorum, hayırlı güzel çalışmalar diliyorum” dedi.

Başoğlu, “Çalışmalarını takdir ediyor, kutluyorum”

Başkan Saatcı’nın çalışmalarını takdir ettiğini ve başarılı bulduğunu belirten Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu da, “Sevgili Belediye Başkanım Behçet Saatcı ve Başkan Yardımcımız dostum Mete Atay’ın ziyaretlerinden çok mutlu oldum. Görevimizi güzel yapmamızdan dolayı bizi rakipsiz seçiyorlar. Ben bunu böyle yorumluyorum. Belediye Başkanımız Behçet Saatcı seçildiği günden bu yana parti rozetini bir kenara koyup, hep Fethiye’yi öne çıkararak Fethiye’mize hizmetler etti. İşte bunun içinde 20 yıldan bu yana görev yapıyor.  Bakın siyasette 20 yıl kolay değil. 20 yıl siyasette 40 yıla bedeldir. Bunun için de kendisinin başarılarından dolayı kutluyorum. Kendisi her zaman Esnaf Kooperatifimizin yanında oldu. Sevgili arkadaşım Mete Atay’la birlikte iyi bir ekip oldular. Ayrıca bu durumdan da çok seviniyorum” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …