Cuma , Nisan 19 2024

Başkan Saatcı, “Söz Vermiştik, Yaptık!”

Fethiye Belediyesi tarafından Kızılbel köyüne kazandırılan sosyal tesis hizmete açılmıştı. Kızılbel Muhtarı Mustafa Kaya ve beraberinde köy sakinleri sosyal tesisin köylerine yapılmasında emeği olan kişilere yemek düzenlediler. Başkan Saatcı ve beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ile Mete Atay da yemeğe katılarak, vatandaşlarla bir araya geldiler. 2014’de köylere verdiği sosyal tesis sözünü hatırlatan Başkan Saatcı, “Siyaset verdiğin sözü yerine getirme sanatıdır” dedi.

Yemeğe sosyal tesise yardımda bulunan iş adamı Yavuz Torunoğulları da katılım sağladı. Sosyal Tesisi gezen Başkan Saatcı, 2014’de verdiği sözü hatırlatarak, “Siyaset verdiğin sözü yerine getirme sanatıdır. Buraya sosyal tesis yapacağız diye söz vermiştik. Ramazan Ayı içerisinde burada bir iftar yapmıştık. İftar yemeğine daha önce Fethiyespor Kulüp Başkanlığı yapan, iş adamı Yavuz kardeşim de katılmıştı.  Yavuz dedi ki,  ‘Başkanım benim de burada çorbada tuzum olsun’ Buranın ihtiyaçlarını muhtar kardeşimiz söyledi. Yavuz da sağ olsun muhtarın taleplerini yerine getirdi. Muhtar arkadaşımız bugün de, buranın yapımında emeği geçenlere bir yemek organizasyonu gerçekleştirdi. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştık. Muhtarımıza teşekkür ediyorum. Kızılbel’e yakışacak bir sosyal tesis oldu. Vatandaşlarımız güle güle kullansınlar. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kızılbel Muhtarı Mustafa Kaya ise, Belediye Başkanı Behçet Saatcı başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

İşadamı Yavuz Torunoğulları ise, Başkan Saatcı’nın köy sakinlerine güzel bir sosyal tesis kazandırdığını belirterek, “Biz de bu vesile ile Ramazan ayında Mete ağabeyin davetlisi olarak buraya gelmiştik. Tesisi görünce, ‘bizim de burada tuzumuz olsun’ dedik. Bize de böyle bir hayır işlemek nasip oldu. Başkanımızın yaptığı böylesine güzel bir projeye, bizim de ufak bir katkımız olsun istedik” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …