Cuma , Mart 29 2024

Başkan Saatcı, “Sahaya onurunuz için çıkın!”

Başkan Saatcı, “Sahaya onurunuz için çıkın!”

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Veli San ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapılıal  tarafından Fethiyespor Kulübü yönetim ve takım oyuncularına 15 Mart Çarşamba günü oynanacak olan Anadolu Selçukspor maçı öncesi moral ve motivasyon amaçlı ziyaret gerçekleşti.

 

“Beşiktaş’lı olmama rağmen Fethiyespor’u daha çok destekliyor ve izliyorum” diyen Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık da “Fethiyespor için Konya’ya kadar gittik. Fethiyespor altyapısında başarılı olan bir takım. Sizler de başaracaksınız inanıyorum. İlk hedef önümüzdeki maç olmalı. Maç boyunca kondisyonu hiç bırakmadan sonuna kadar mücadele ettiğinizde, azimle gayret ettiğinizde bu maçı alırsınız. Çok isteyen, çok arzu eden, çok çalışan kazanır. Fethiyeliler Fethiyespor’u seviyor. Mesela ben Beşiktaşlıyım. Beşiktaş’tan çok sizleri tuttum, sizlerin maçına geldim. Sizlere bu maçta da bundan sonraki maçlarda da başarılar diliyorum. Belediye Başkanımız Fahri Başkan Behçet Saatcı da yanınızda zaten. Çarşamba günü sizden güzel bir galibiyet bekliyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

 

Takım oyuncularıyla konuşan Fethiye Belediye Başkanı ve Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı, “Üzerinizde bir şanssızlık var. Fakat bu şanssızlığı kırmak sizin elinizde. Sizler bizim üst kimliğimizsiniz. Fethiyespor, Fethiye’de yaşayan herkesin üst kimliği. Siyasi partisi, tuttuğu takım, rengi, zevki ne olursa olsun bizim üst kimliğimiz sizsiniz. Bizler PTT Ligi tadı yaşadık. Öyle bir seyirci topluluğundan  geliyoruz. Takım kalitesi, yönetim anlayışı ve hoca kalitesi olarak hiçbir eksiğiniz olmadığına inanıyorum. Belki burada 3-4 maçın getirmiş olduğu bir güven eksikliği olabilir. Ama çarşamba günü çıkacaksınız, hepimizin gözünün önünde bizim için değil, önce kendiniz için, kendi onurunuz için, kendi geleceğiniz için ve seneye transfer piyasası için oynayacaksınız. Ondan sonra bizim için oynayacaksınız. Düşme mücadelesi veren bir takımın topçusu mu olmak iyi, hedefi üst lig ya da daha yukarılarda olan bir takımın topçusu olmak mı daha iyi? Çarşamba günü o şanssızlığı çimlere gömeceksiniz. Siz gömün, biz de protokol olarak, ilçe olarak, Fethiyespor sevdalıları olarak maç sonrası sizin galibiyetinizi ödüllendirmesini biliriz” ifadelerini kullandı.

 

Ziyarette takım oyuncularına başarılar dileyen Cumhuriyet Başsavcısı Veli San ise, “Fethiye’de bir buçuk yıldan beri görev yapıyorum. Maçlarınızın büyük bir kısmına geldim. Oynanan oyundan bu yıl daha zevk alıyorum. Bu yıl top daha güzel, daha derli toplu oynanıyor. Ben bu maçta inanıyorum ki galip geleceksiniz. Mesaimi kesip sizlerle beraber olmak istiyorum. İnşallah siz de bizi mahcup etmezsiniz. Kalbimiz sizinle” şeklinde konuşt

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …