Cuma , Nisan 19 2024

Başkan Saatcı, Geleneği Bozmadı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı yeni yılı eşi Nesrin Saatcı ile birlikte ilçedeki hastane, huzurevi, kadın konuk evi, polis, itfaiye, 112 acil müdahale istasyonu ve zabıta ekiplerini ziyaret ederek kutladı ve hediyeler dağıttı. Bu ziyaretlerin ardından Başkan Saatcı, Fethiye Belediyesi’nin Beşkaza Meydanı’ndaki yılbaşı etkinliğine katılım sağladı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve eşi Nesrin Saatcı, geleneksel yeni yıl ziyaretlerine Fethiye Devlet Hastanesi’nden başladı. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı ziyaretlerde, yeni yıla girerken karşılarında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı gören hastanede yatan vatandaşlar ve yakınları şaşkınlıklarını gizleyemediler. Hastalara içinde battaniye olan hediye paketleri dağıtılırken, çocuk hastalara da oyuncaklar hediye edildi. Daha sonra Huzurevi’ne geçen Başkan Saatcı ve eşi Nesrin Saatcı, burada da yaşlılarla bir araya gelip onların da yeni yıllarını kutladılar. Hastane ve huzurevi ziyaretlerinin ardından, yeni yılı halkın güvenliği için görevi başında geçiren emniyet görevlilerini ziyaret eden Başkan Saatcı, Günlükbaşı Polis Karakolu polis memurlarını ziyaret ederek, yeni yıllarını tebrik etti. Yılbaşı gecesini halkın güvenliği için çalışarak geçiren güvenlik görevlilerine hediyeler ile ziyaret eden Saatcı çifti, polis memurlarıyla da sohbet ederek, görevlerinde başarılar diledi. Büyükşehir Belediyesi’nde görevli nöbetçi İtfaiye ekipleriyle, Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün nöbetçi ekiplerini ziyaret eden Saatcı çifti, görevli memurların yeni yıllarını kutlayarak, yılbaşı gecesinin asayiş durumu ile ilgili bilgiler aldı. Başkan Saatcı ayrıca 112 Acil Müdahale Merkez İstasyonu’nda görevli personelleri de unutmayarak, ziyaret gerçekleştirdi.

BAŞKAN SAATCI, “GELENEKSEL HALE GETİRDİK”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Saatcı, “Yılbaşı akşamı geleneksel hale getirmiş olduğumuz ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Ne mi yaptık?  Hastaneden başladık. Bu geceyi hastanede geçiren vatandaşlarımızı ve hastanedeki görevli kardeşlerimizi ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladık. Daha sonra Huzurevi’mizi ve Kadın Konuk Evi’mizi ziyaret ettik. Bu üç kurumda da hastanede kalan vatandaşlarımızın ve huzurevindeki yaşlılarımızın memnuniyeti bizleri mutlu etti. Fethiye Belediyesi olarak bizlerin Kadın Konuk Evi ve Huzurevi’ni yapmış olup ilgili bakanlıklara teslim etmiş olmamızdan dolayı içimizde bir huzur vardı. Bu kurumların iyi bir şekilde çalıştığını görünce ayrı bir keyif aldık. Bu yılbaşını halkımız huzurlu geçirsin diye görevi başında olan başta emniyet güçlerimiz olmak üzere, itfaiye, zabıta ve 112 acil müdahale merkezimizi ziyaret ederek, yeni yıllarını tebrik ettik” diye konuştu.

BAŞKAN SAATCI, “19 MAYIS DOLAYISIYLA 2019 BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”

2019 yılının öneminden bahseden Başkan Saatcı, “2019 yılının şöyle bir özelliği var. 19 Mayıs 1919’da Osmanlı’nın küllerinden, Cumhuriyetimizin kuruluşuyla ilgili ilk kibritin çakıldığı, ilk adımın atıldığı gündür! Bunun inşallah 100. yılını kutlayacağız. Bu anlamda 2019 bizler için çok özel!  Ben 2019’un ülkemize, coğrafyamıza, tüm Dünya’ya huzur, barış, demokrasi,  adalet getirmesini, sadakatin değil, liyakatin öne çıktığı bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi. Başkan Saatcı konuşmasının ardından Fethiye Belediyesi’nin Beşkaza Meydanı’ndaki yılbaşı gecesine katılım sağladı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …