Perşembe , Mart 28 2024

Başkan Otgöz Mahalle Ziyaretlerinde

Seydikemer ilçesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz sevgisi Seydikemer ve mahallelerinde dalga dalga yayılıyor. Ak Parti Seydikemer Belediye meclis üyesi adaylarının açıklanmasının ardından seçim çalışması temposunu iyice yükselten Seydikemer Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, hemen her mahallede sevgi gösterileri ile karşılanıyor.

Mahalle muhtarlarının yanı sıra vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Yakup Otgöz, ”Hak için ve halk için yine hizmetlere devam için yanınızdayım. 31 Mart’ta sandıkta vereceğiniz millet iradesi ile 1 Nisan’dan sonra Seydikemer’imizekentleşmenin tüm projelerini gerçekleştirmeye başlayacağız. Seçildiğimiz ilk dönemde başladığımız hizmetlerin yarım kalmaması için 31 Mart’ta hemen herkesi sandığa davet ediyorum. Alacağımız en yüksek oy ile iktidarımızdan çok daha fazla destek alacağız” diye konuştu. Mahalle ziyaretleri sırasında Dodurga Muhtarı Rasih Mete de ”Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür ederek, Bugüne kadar ne talep ettiysek Belediye Başkanımız anında gerçekleştirdi. Başkanımızın yine seçilmesi için tam destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Seydikemer’de İzzettin, Gölbent, Çukurincir, Boğaziçi ve Dodurga mahallelerinde ziyaretler gerçekleştiren Seydikemer Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, Ak Parti İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve meclis üyelerine yoğun ilgi gösterildi. Hemen her mahallede coşku ile karşılanan Seydikemer Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Yakup Otgözçocukları severken; yaşlı nine ve dedelere isteklerini sordu. Mahalle sakinleri köylerine gelen her hizmette Yakup Otgöz’ünemeğinin bulunduğunu belirtip; teşekkür ettiler. Dodurga Mahallesinde de vatandaşlarla buluşan Yakup Otgöz ve beraberindekiler daha sonra ise mahallede bulunan hasta vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Dodurga halkı ve Seydikemer’li vatandaşlar tarafından sevilen ve Dodurga’ya yaptığı hizmetleri herkes tarafından takdir edilen Dodurga mahalle muhtarı Rasih Mete, Başkan Yakup Otgöz’e”Ben de senin sayende köyüme hizmet ettim. Size ulaştırdığım sorunları anında çözdünüz. Bu nedenle Allah sizden razı olsun. Bugüne kadar hangi talep için geldiysem kısa sürede sonuçlandırdınız. Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve İlçe başkanı Salih Gümüş, ganime nene, emine nene, Mustafa Bozbay ve Adil Gündüzü ziyaret ettiler. Başkanlarıma mahallemize yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyorum. İnşallah mahallemiz daha fazla hizmetler almaya da devam edecektir. Ben Kendilerine ziyaretlerinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor seçimde başarılar diliyorum” dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Yakup Otgöz ise Seydikemer İlçesi’nin imar planından 150 yataklı devlet hastanesine, belediye ve Kaymakamlık hizmet binası çalışmalarından, Eşen çayı ıslah ve rekreasyon alanı ile üniversite binasının yapımına kadar Seydikemer’eBelediye Başkanlığının ilk döneminde yaptığı hizmetleri hatırlattı. Başkan Otgöz; ”Yayla köylerinden sahile kadar yol, su ve okullarla camilerin eksikliklerinin giderilmesi, her mahalleye oyun parkları yapılması, ata sporumuz güreşin yaşatılması için tüm belediye çalışanlarımızla güzel çalışmalar yapıldı. Aynı çalışmaları ve birbirinden güzel yeni projeleri Seydikemer ve köylerimiz için sürdürmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Muğla ve Fethiye’deydi. Bizim vereceğimiz her projeye, her yatırıma Sayın Cumhurbaşkanımız destek verecek” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …