Salı , Nisan 23 2024

Başkan Otgöz Genç Yetenekleri Ödüllendirdi

Seydikemer Belediyesi gerek okullardaki bakım onarım çalışmalarıyla, gerek ihtiyaç duyulan her alanda gençlerin ve çocukların yanında olmaya devam ediyor. Başkan Otgöz, genç yetenekleri ödüllendirdi. 

Seydikemer Belediyesi gerek okullardaki bakım onarım çalışmalarıyla, gerek ihtiyaç duyulan her alanda gençlerin ve çocukların yanında olmaya gayret ediyor. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türkiye birincisi seçilerek ilçenin gurur kaynağı olan gençler hakkında konuştu. Başkan Yakup Otgöz,  “Çocuklarımıza her türlü imkanı sunma çabası içindeyiz. Geleceğimiz olan çocuklarımız bizlerin en kıymetli hazineleridir. Onlara yapılan yatırımın geleceğe yapılan bir yatırım olduğu düşüncesini hiç aklımızdan çıkartmıyoruz. Çocuklarımızın başarıları bizleri gururlandırıyor. Onlara verdiğimiz değeri ve sevgiyi başarılar elde ederek sonuçlandırmaları bizleri çok mutlu ediyor. Geleceğimize umutla bakıyoruz.  2017-2018 eğitim öğretim yılında Türkiye genelinde ortaokul öğrencilerine yönelik “Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2017 Ortaokullar Arası Robot Yarışması’nda üstün gayret göstermiş öğrencilerimizi tebrik ederim.  Çocuklarımızın yetişmesi ve eğitimi konusunda belediyemizin imkanları çerçevesinde ilçemizdeki tüm okullarımıza ulaşmaya çalışıyor, ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu çalışmalarımız artarak devam edecektir. Kadıköy ortaokulu öğrencilerimiz Süleyman UYSAL, Berk AYDIN ve Salih KIZILKAYA bu yarışmada çizgi izleyen, labirent ve sürpriz görev kategorilerinde yarışmışlardır ve  Labirent Robot Makeblock Kategorisinde birincilik kazanmışlardır. Kazanmış oldukları birinciliğin gururunu hep birlikte yaşamaktayız. Çocuklarımız Türkiye birincisi seçilmesi Seydikemer’de  gurur kaynağı oldu. Bu zorlu yarışta onları çalıştıran ve bu başarıda emeği büyük olan öğretmenimiz Göksel VATANSEVER´i ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.”dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …