Cuma , Nisan 19 2024

Başkan Ayyıldız’dan, Çıralı’ya Ziyaret

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, 27 Ağustos 2018 Pazartesi günü Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretleri için Şükrü Ayyıldız’a teşekkür eden Osman Çıralı, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Fethiye’nin özellikle de Ölüdeniz’in tatilci akınına uğradığına dikkat çekerek, Fethiye’nin eşsiz doğası, farklı sportif aktiviteleri, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle her geçen gün daha da cazibe merkezi haline geldiğini ifade etti. Ziyarette,  Babadağ Projesi hakkında da bilgi veren Çıralı, Babadağ’dan atlayışların her geçen yıl katlanarak arttığını vurgulayarak, “Yamaç paraşütüne ilgide ciddi artış var. Geçen yıl 12 ayda 100 bin atlayış olmuştu, bu yıl 8 ayda 110 bin atlayışa ulaştık. Yıl sonunda 150 bini yakalayacağımıza inanıyorum. Babadağ’ın bölge ekonomisine de büyük katkısı var. Teleferik projemiz tamamlandığında bu rakamın daha da artacağı kesin. Teleferikle 1 milyon kişinin taşınması hedefleniyor” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …